Plecare surpriză de la Kanal D. Vedeta a făcut anunțul neașteptat, a explicat de ce părăsește trustul

Plecare surpriză de la Kanal D. Vedeta a făcut anunțul neașteptat, a explicat de ce părăsește trustul
Plecare surpriza de la Kanal D. Vedeta a facut anuntul neasteptat, a explicat de ce paraseste trustul

O vedetă Kanal D a părăsit postul de televiziune, după o colaborare frumoasă și fructuoasă. Anunțul a șocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Cine a plecat din trustul de televiziune turc Doğan. Nu te-ai fi așteptat ca tocmai el să-și dea demisia.

Și-a dat demisia de la Kanal D. Fanii sunt șocați

Kanal D a pierdut una dintre cele mai importante vedete ale trustului media. Tocmai a anunțat că renunță la colaborarea cu postul de televiziune, pentru a se dedica altor proiecte. Faimosul actor Radu Țibulcă, din serialul „Moldovenii”, a încetat să mai lucreze pentru postul Kanal D. Tânărul și-a dat demisia după doi ani și jumătate de colaborare cu celebra televiziune, dar și cu Radio Impuls.

Actorul din serialul românesc „Moldovenii” a făcut anunțul trist pe contul de Facebook, unde a dezvăluit și motivul pentru care a ales să se retragă de pe micul ecran.

„După doi ani și jumătate, aventura mea la Kanal D și Radio Impuls tocmai ce-a ajuns la final! Se încheie o perioadă agitată, dar foarte frumoasă, cu multe amintiri plăcute, cu multe lucruri faine realizate și, cel mai important, cu mulți oameni pe care mă bucur nespus că i-am întâlnit! În acești ani am învățat o grămadă de lucruri mișto, am evoluat atât profesional, cât și social și tind să cred că m-am maturizat cu adevărat!”, a precizat Radu Țibulcă.

De ce părăsește trustul media

Tânărul a profitat de ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor i-au fost alături, în acești ani. De asemenea, vedeta Kanal D a precizat că, deși va avea suficient timp la dispoziție pentru a se ocupa de proiectele pe care le tot plănuia, despărțirea de trustul media îi provoacă nostalgie.

„Iar pentru toate aceste lucruri le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din povestea mea de-aici. Și celor care m-au plăcut, dar și celor cărora le-am fost mai antipatic! Deși mă bucur nespus de faptul că de-acum voi avea suficient timp la dispoziție pentru a mă ocupa de proiectele pe care le tot plănuiam, despărțirea asta deja îmi stârnește nostalgie.”, a scris actorul Radu Țibulcă pe Facebook.

Mesaj emoționant pentru fani

Vedeta Kanal D nu exclude o revenire la postul TV care l-a consacrat, însă, deocamdată se va ocupa de proiectele sale de suflet.

Iar dacă va fi vreodată să mă întorc, o voi face cu cel mai mare drag! Nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc vouă, celor care ați urmărit «Moldovenii» și ați ascultat Radio Impuls! Voi sunteți motorul principal al motivației mele de a face lucruri! Mă înclin!”, a mai spus Radu Țibulcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI