Bărbații celebri din România care i-au făcut avansuri Anei Baniciu. Cătălin Măruță a fost șocat

Bărbații celebri din România care i-au făcut avansuri Anei Baniciu. Cătălin Măruță a fost șocat
Bărbații celebri din România care i-au făcut avansuri Anei Baniciu

Care sunt bărbații celebri din România care i-au făcut avansuri Anei Baniciu. Artista a participat la rubrica sosurilor iuți și a dat detalii cu adevărat picante. Ana Baniciu, aflat în prag de nuntă, deoarece a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, a răspuns și la întrebarea „cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita și mâine, dacă nu ar fi logodită”. Răspunsul e total neașteptat.

Bărbații celebri din România care i-au făcut avansuri Anei Baniciu

Ana Baniciu este o artistă cunoscută în showbiz. Ea a participat la rubrica sosurile iuți unde a răspuns la mai multe întrebări picante, însă, din câte se pare, și răspunsurile ei au fost pe măsură.

„Spune-le numele a 3 bărbați din showbiz care ți-au făcut avansuri.

Niculae de la Virgin Radio, Dorian Popa

Spune numele unui bărbat cu care te-ai mărita si mâine, dacă nu ai fi logodită.

Dani Otil, am avut o chestie speciala pentru el încă din adolescență o știe și el, pentru că i-am spus-o

Cu cine ai pleca pe o insulă: cu Smiley, Jador sau Selly?

Răspuns: plec cu Selly, că poate mai învăț ceva din online”, au fost întrebările pentru Ana Baniciu și răspunsurile sale, la rubrica sosurilor iuți.

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a fost cerută în căsătorie, în toamna anului trecut, după un an de relație. Iubitul ei, Edy Kovacs, i-a oferit inelul într-un cadru de vis, în Capri.

Ana Baniciu, cerută în căsătorie de iubit

Vestea a fost dată de artistă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și prima fotografie cu inelul de logodnă din aur alb și cu un diamant.

 „Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită.

Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic!♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, scria Ana Baniciu pe Instagram.

Se pare că iubitul artistei este și pe placul tatălui ei, Mircea Baniciu.

„Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, a declarat pe atunci Ana Baniciu într-o emisiune TV.”, a mai dezvăluit vedeta.