Bani cu duiumul la Survivor România. Ce miză colosală are jocul săptămânii

Bani cu duiumul la Survivor România. Ce miză colosală are jocul săptămânii
Bani cu duiumul la Survivor România. Ce miză colosală are jocul săptămânii

Urmează o săptămână palpitantă la Survivor România, iar asta pentru că cele două echipe se luptă pentru jocul de recompensă, iar miza este una mare.

Ce miză colosală are jocul săptămânii

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar asta pentru că fiecare victorie înseamnă mult din punct de vedere moral pentru fiecare echipă. Primul joc de recompensă al săptămânii îi va pune la mare încercare pe concurenții din ambele echipe.

Traseul va fi unul foarte complicat, pentru că Survivor România începe să se apropie de final. Prezentatorul emisiunii le-a dezvăluit concurenților care este miza jocului.

„Va imbratisez pe toti sapte si va iau intr-o calatorie imaginara asa pana la marginea junglei si va spun ca echipa care castiga jocul de recompensa de astazi, face o calatorie! Vreti sa stiti unde? Echipa care castiga jocul de recompensa de astazi se deplaseaza la Punta Cana! Iar

la Punta Cana, are posibilitatea fiecare membru al echipei sa faca cumparaturi de 1000 de dolari de om, la un centru comercial! Asta este recompensa!

Si inca nu e tot! Alaturi de aceste cumparaturi cu 1000 de dolari de om, aveti parte de o masa copioasa si consistenta la Punta Cana! Va deplasati cu o masina foarte frumoasa in care veti putea simti din plin aerul de Dominicana!”, a spus Daniel Pavel.

Foștii concurenți Survivor îl susțin pe Zanni

Foștii concurenți Survivor îl susțin pe Zanni, pe Elena Marin și pe Sebastian Chițoșcă de la echipa Faimoșilor.

Cosmin Stanciu, Ana Porgras, Raluca Dumitru, Andreea Lodbă, Culiță Sterp și Alexandra Stan îl susțin pe Zanni pentru câștigarea marelui premiu de la Survivor România.

„Trebuie să îl susținem pe Zanni în continuare, să vină cu trofeul acasă!”, a spus Raluca Dumitru.

Ana Porgras este deja o susținătoare declarată a lui Zanni.

„Eu am văzut în Zanni mai mult, mai mult decât ce văd oamenii. Am văzut interiorul lui. I-am văzut sufletul. Am văzut că are nevoie de afecțiune ca să ofere”, a spus la un moment dat Ana Porgras.

„Într-adevăr, de acolo m-am conectat foarte bine cu el și cred că și datorită faptului că a foarte sincer, exact ca mine. El, pe lângă mine, are și avantajul că e foarte bun pe traseu”, a spus și Alexandra Stan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI