Câți bani câștigă în fiecare lună Andra și Cătălin Măruță. Suma care ar face fericit orice cuplu

Câți bani câștigă în fiecare lună Andra și Cătălin Măruță. Suma care ar face fericit orice cuplu

Fanii vedetelor de televiziune se întreabă de multe ori ce salarii au favoriții lor. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește cuplul format din Andra și Cătălin Măruță. Cele două vedete ale postului Pro TV câștigă în fiecare lună o sumă care ar face fericit orice cuplu.

Andra și Cătălin Măruță par foarte fericiți împreună și nu s-au aflat niciodată în atenția publicului pentru vreun scandal. Au vorbit tot timpul foarte frumos unul despre celălalt, iar unul dintre motivele care îi fac fericiți este legat de situația financiară. Cei doi câștigă împreună o sumă fabuloasă din contractele cu Pro TV.

„Banii n-aduc fericirea”, spune Andra în una dintre piesele sale, „dar te-ajută să-ntreții, iubirea”, nu-i așa?

Ce sume primesc Andra și Cătălin Măruță din contractele cu Pro TV

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, Andra ar câștiga între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii Românii au Talent de la Pro TV. Aceștia nu sunt singurii bani care îi intră Andrei în cont lună de lună. Artista ar mai primi o sumă similară pentru că este jurat și în emisiunea Vocea României Junior. În plus, Andra mai face bani și din concerte, pentru care unele surse susțin că ar cere aproximativ 6.000 de euro.

Și Cătălin Măruță contribuie serios la veniturile familiei. Prezentatorul TV câștiga până nu demult 15.000 de euro pentru emisiunea La Măruță, dar salariul i-a fost diminuat între timp, iar show-ul lui nu mai este difuzat în prime time. Cătălin mai câștigă aproximativ 2.000 de euro pentru evenimentele private pe care le prezintă.

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu fericit

Ambele vedete mai au și alte surse de venit din contractele de publicitate cu diferite branduri, ceea ce înseamnă că în conturile lor intră lunar zeci de mii de euro.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, spunea Andra acum un an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI