Tudorel Toader explică de ce le-a retras acreditările celor de la Pro Tv (Ovidiu Oanţă) și Realitatea TV (Ionela Arcanu)

Tudorel Toader explică de ce le-a retras acreditările celor de la Pro Tv (Ovidiu Oanţă) și Realitatea TV (Ionela Arcanu)

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, precizează, vineri seară, pe Facebook, referitor la scandalul acreditărilor de la minister, că un post tv nu își exercită libertatea de informare doar prin intermediul cuiva care nu înțelege să respecte regulile minimale.

„O simpla precizare ! Un post tv nu isi exercita libertatea de informare doar prin intermediul cuiva care nu intelege sa respecte regulile minimale !”, a scris, pe Facebook, ministrul.

Ministerul Justiției a refuzat solicitările de acreditare pe 2019 pentru două instituții de presă motivând prin nerespectarea clauzelor de acreditare, potrivit unor anunțuri făcute pe rețelele de socializare de jurnaliști.

Traian Băsescu i-a transmis ministrului Tudorel Toader „să-și revină”

Tudorel a luat-o razna …Crezând că din postura de ministru poţi face orice, ce credeţi că a făcut Tudorel Toader? A refuzat să acrediteze la Ministerul Justiţiei ziarişti neconvenabili de la PRO TV- Ovidiu Oanţă şi Realitatea-Ionela Arcanu. Trebuie să recunosc, zece ani cât am fost Preşedinte al României erau acreditaţi la preşedinţie mulţi ziarişti care mă ascultau zâmbitori în timpul declaraţiilor, mă provocau la momentul întrebărilor, după care mă făceau pulbere la posturile lor de televiziune, fie că erau de la Realitatea, Antene, România Tv sau din presa scrisă sau audio. Niciodată nu mi-a dat prin cap să le retrag acreditarea. Până la urmă eram mulţumit că mesajul meu era preluat după care era făcut pulbere prin comentariile jurnalistului care desigur „ştiau ei mult mai bine şi erau mult mai pricepuţi”. Când a fost cazul m-am „războit” cu ei, dar recunosc nu mi-a dat prin cap să-i interzic. Tudorel a luat-o razna. Revino-ţi omule !, a scris, pe Facebook, fostul președinte al României, Traian Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI