România – Insulele Feroe Live video, marți, de la 21:45, la Pro TV. Suntem mari doar cu echipele mici

România – Insulele Feroe Live video, marți, de la 21:45, la Pro TV. Suntem mari doar cu echipele mici

România – Insulele Feroe se joacă marți, 26 martie, de la ora 21:45, în a doua etapă din preliminariile pentru Euro 2020. Partida de la Cluj-Napoca este transmisă în direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmărită și online în format live video.

Tricolorii vin după meciul cu Suedia, pierdut cu scorul de 2-1 și vor să facă spectacol în fața propriilor suporteri. O consolare tristă, având în vedere că în ultimii ani am strălucit doar cu echipele mici și am ratat calificări după calificări la turneele finale.

Cosmin Contra a susținul, luni seara, o conferință de presă în cadrul căreia a prefațat confruntarea dintre România și Insulele Feroe. „Din ce am analizat eu, e o echipă bine aşezată în teren (…), sunt foarte periculoşi, au jucători foarte înalţi şi masivi, dar cred că până la urmă trebuie să fim atenţi, pentru că nu mai există echipă mică în Europa în momentul de faţă şi pe fiecare trebuie s-o tratăm cu cea mai mare seriozitate”, a declarat selecționerul.

România – Insulele Feroe, meci cu casa închisă

Chiar dacă a debutat cu stângul în campania de calificare la Euro 2020, România joacă cu casa închisă partida cu Insulele Feroe. Până duminică se vânduseră 10.000 de bilete din cele 12.000 puse în vânzare pentru partida din această seară, iar organizatorii se așteaptă ca toate tichetele să fie epuizate până la ora de start.

După ce a început partida de la Oslo cu 4 jucători de la echipa U21, iar alți doi au intrat pe parcurs, Cosmin Contra se gândește să facă modificări în echipa de start, fiind posibil să schimbe și sistemul de joc de la 4-2-3-1 la 4-4-2. Meciul România – Insulele Feroe se joacă marți, de la ora 21:45, pe Pro TV și poate fi urmărit online în format live video.

Echipa probabilă a României cu Insulele Feroe: Tătăruşanu – R. Benzar, Săpunaru, Moţi, Bancu – R. Marin, N. Stanciu – Chipciu, Keșeru, Deac – Puşcaş.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI