Bănel Nicoliță a revenit în România. Ce a reușit să facă ieri i-a uimit pe mulți

Bănel Nicoliță a revenit în România. Ce a reușit să facă ieri i-a uimit pe mulți
Bănel Nicoliță a revenit în România

Bănel Nicoliță s-a întors în țară. El a fost plecat în Statele Unite ale Americii la muncă, iar în presă au apărut informații potrivit cărora ar avea probleme grave cu banii. El a revenit pe gazon pentru echipa CS Făurei, echipa unde a investit bani. Desper Bănel Nicoliță s-a spus că ar fi fugit în SUA de teama cămătarilor, de la care ar fi împrumutat mulți bani. Fostul fotbalist a ținut însă să dezmintă informațiile apărute, iar acum a revenit pe gazon pentru echipa sa.

Bănel Nicoliță a revenit în România

CS Făurei se află în Liga a 3-a, seria a doua și se află pe penumultimul loc al grupei. Însă cu ajutorul lui Bănel Nicoliță, echipa a reușit să obțină al doilea egal din această stagiune și al optulea punct. Echipa a obținut singurele victorii din acest sezon împotriva celor de la Sportul Chișcani. Pe lângă rezultatele acestea, echipa a mai obținut și un egal în compania celor d ela Aerostar Bacău, în rest au avut parte de înfrângeri.

Ieri, CS Făurei a primit vizita celor de la Viitorul Ianca, locul 8 în clasament, iar partida s-a încheiat 3-3. Bănel Nicoliță a oferit pasa decivisă pentru golul egalizator din minutul 90+3.

Echipa lui Bănel a deschis în minutul 10 prin Marius Mocanu, dar Viitorul Ianca a întors rezultatul în numai patru minute. La numai două două minute, CS Făurei a egalat la 2, iar tabela arăta 2-2 în minutul 21. În minutul 62 s-a dat golul de 3-2 pentru cei de la Ianca, dar CS Făurei a egalat la ultima fază a meciului și a obținut un punct.

În această partidă, pe lângă Bănel, și fratele lui, Stelică a evoluat, el fiind chiar căpitanul echipei. Însă în proiectul ce vizează CS Făurei este implicat și Aurel, cel care ocupă funcția de președinte.

Bănel Nicoliță, adevărul despre plecarea din România

Luna trecută, despre șederea lui Bănel Nicoliță în SUA a apărut varianta potrivit căreia acesta ar fi împrumutat suma de 100.000 de euro de la cămătari, iar din cauză că nu mai putea să plătească ar fi fugit acolo de frică, încercând să facă rost de bani lucrând în domeniul construcțiilor.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos, și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI