Ce dobânzi ar avea de plătit Bănel Nicoliță la cămătari, de fapt. Sumele sunt astronomice

Ce dobânzi ar avea de plătit Bănel Nicoliță la cămătari, de fapt. Sumele sunt astronomice
Ce dobanzi trebuie sa plateasca

Bănel Nicoliță a plecat din România. S-a zvonit că acesta ar avea datorii fabuloase, inclusiv la cămătari.

Dobânzi uriașe pentru Bănel Nicoliță

Fotbalistul a părăsit țara ca să muncească în străinătate și să își poată plăti datoriile pe care și le-a făcut. . El a luat un împrumut de peste 100.000 de euro.

Deși a strâns o avere mare la finalul carierei de fotbalist, spre finalul ei, Nicoliță s-a întors în Făurei, unde a luat ehcipa locală din liga a treia și i-a fost finanțator, antrenor și jucător.

Investițiile în echipă l-au adus în pragul falimentului, așa că fotbalistul a început să împrumute bani de unde a putut, de la bănci, IFN-uri, până la cămătari. În luna octombrie, el a fugit din țară pentru că nu mai avea de unde să dea banii înapoi.

El ar fi luat de la interlopi peste 100.000 de ero, iar dobânzile sunt sume astronomice. De altfel, ceea ce fac cămătarii este ilegal și se pedepsește de lege cu închisoare.

Dacă o persoană are nevoie urgență de bani, apelează la împrumuturi de la cămătari, care au dobânzi cu mult peste cele percepute de bancă. Cămătarul stabilește ce bunuri are persoana respectivă ca să își poată recupera datoria, dacă nu îi mai dă banii la timp.

Dobâda percepută este de 10% pe săptămână și 15% pe lună.  Bănel Nicoliță trebuia să plătească interlopilor 110.000 de euro dacă dădea banii înapoi într-o săptămână.

La cât se ridică sumele

Suma crește cu 10.000 de euro la fiecare săptămână, iar dacă banii au fost luați pentu o lună, el trebuia să dea 115.000 de euro.

Dacă trecea luna, suma devenea 130.000 de euro și tot așa. Motiv pentru care Bănel Nicoliță a decis să plece din țară.

Conform oamenilor legii, acestea sunt dobânzile percepute de cămătari, dar există altele și mai mari, ngociate direct de cămătar cu „clientul”.

De exmplu, dacă persoana e în mare impas, cămătarul poate crește dobânda și conform Poliției, s-au perceput dobânzi și de 250%.

Adică un om a luat 3000 de euro împrumut și a dat înapoi nu mai puțin de 7.500 de euro. Toată această afacere se bazează pe disparea persoanei care împrumută bani într-un moment delicat din viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI