Câți bani a împrumutat Bănel Nicoliță și de la cine. Lua tranșe din 3 în 3 zile

Câți bani a împrumutat Bănel Nicoliță și de la cine. Lua tranșe din 3 în 3 zile
A fost executat silit

Ies la iveală noi detalii despre drama lui Bănel Nicoliță. Se pare că fostul fotbalist a părăsit România, după ce a acumulat datorii de peste 100.000 de euro.

Bănel Nicoliță, împrumuturi fabuloase

Bănel Nicoliță a fost fotbalistul Stelei pentru mulți ani. El a plecat din România după ce și-a investit toți banii la CS Făurei. Sportivul s-a dus să muncească în străinătate pentru a își putea plăti datoriile.

Se pare că Bănel Nicoliță a ajuns într-o situație foarte delicată cu banii, încă de la începutul anului trecut, când a fost executat silit de doi dintre investitorii de la club.

Bănel făcuse mai multe împrumuturi pe numele lui pentru a susține echipa, dar nu a mai putut să își plătească datoriile.

Se pare că unul dintre cei care l-au împrumutat pe sportiv ar fi Z.N., conform surselor wowbiz.ro. El i-a oferit fostului fotbalist împrumuturi de 85.000 de euro în total. Bănel a încheiat contracte de împrumut la notar din trei în trei zile, în noiembrie 2019.

Unul dintre ele a fost semnat pe 21 noiembrie 2019, iar două săptămâni mai târziu, cel care îi împrumutase bani a deschis o acțiune în instanță. Judecătorii au stabilit pe 10 decembrie 2019 ca Bănel Nicoliță să fie executat silit.

Fostul stelist, executat silit

Un alt bărbat a intenat un proces sportivului la începutul anului 2020 pentru executare silită, dar instanța a respins cererea. Bănel a dezvăluit că a plecat din țară, dar a spus că nu mai are niciun fel de datorii.

„Într-adevăr, sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele.

Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie!

Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii. Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni”, a spus el pentru Fanatik.

Fratele sportivului a declarat că Bănel este bine și acum joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. El nu a vrut să spună unde trăiește fostul fotbalist.

Bănel Nicoliță are 36 de ani și este un bărbat liber. Fostul stelist a divorțat de soția lui și acum și-a luat viața de la capăt în altă țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI