Bacșișul colosal pe care l-ar fi primit un livrator de la Gigi Becali. Suma e în euro VIDEO

Bacșișul colosal pe care l-ar fi primit un livrator de la Gigi Becali. Suma e în euro VIDEO
Gigi Becali a recunoscut pentru gesturile generoase pe care le face, inclusiv pentru donațiile în bani

Bacșișul colosal pe care l-ar fi primit un livrator de la Gigi Becali. Marți, patronul FCSB a susținut o conferință de presă la Palatul din Aleea Alexandru unde l-a prezentat pe noul jucător al vicecampioanei, fundașul camerunez Joyskim Dawa (26 ani), adus de la FC Botoșani. Gigi Becali a fost prezentat ca un adevărat binefăcător de un angajat al unei firme de catering care a postat o filmare în care susține că a primit un bacșiș „gras” din partea latifundiarului.

Bacșișul colosal pe care l-ar fi primit un livrator de la Gigi Becali

Bacșișul colosal pe care l-ar fi primit un livrator de la Gigi Becali. Marți, finanțatorul vicecampioanei a susținut o conferință de presă în Palatul de pe Aleea Alexandru, pentru a prezenta noua achiziție a roș-albaștrilor. FCSB l-a cumpărat pe Joyskim Dawa (26 ani), de la FC Botoșani, în schimbul a 350.000 de euro.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două + trei sezoane, suma de transfer o știți de la Iftime, salariul lui, cât a vrut el. O clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Așa pun eu!

Nimeni nu dă cu capul în fața lui! Cum era Szukala, nimeni nu dă dădea capul în fața lui. Dawa e foarte puternic, mai puternic decât Szukala. Sunt jucători care, când vin la noi, scad. El va fi mai bun la noi decât la Botoșani!”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Suma e în euro

Gigi Becali a tranșat definitiv și problema antrenorului FCSB. Omul de afaceri a recunoscut că a vorbit cu Laurențiu Reghecampf, dar nu s-a pus problema ca acesta să revină la roș-albaștri, nici ca Toni Petrea să devină secundul lui Reghe.

„Am spus de la început. Toni Petrea e antrenorul, nu îl dau afară pentru că a câștigat campionatul. Ba Croitoru, ba Reghecampf, ce să fac, dacă eu am zis că Toni Petrea rămâne?

Nu a fost vorba de așa ceva, eu am vorbit cu Reghe pentru că suntem prieteni. Nu a cerut el asta sau eu. Am vorbit așa să înțeleagă că eu am antrenor. Cum să îl pun pe Toni Petrea secund? Nu am de ce că omul a luat campionatul”, a mai spus Gigi Becali.

Dar Gigi Becali a fost și în atenția unei rețele sociale cu prilejul conferinței de presă. Un tânăr a publicat pe TikTok un video, în care pretindea că a livrat mâncare, marți, la palatul deținut de Gigi Becali, iar latifundiarul l-a răsplătit cu un bacșiș de 200 de euro. „Şoc! Am primit cel mai mare bacșiș din viaţa mea!”, a scris tânărul pe rețelele de social media.

Becali a recunoscut pentru gesturile generoase pe care le face periodic, așa că nu ar fi de mirare ca el să fie capabil de un asemenea gest. Dar, cel mai probabil, nu el personal, ci „omul bun la toate” al latifundiarului, fostul fotbalist Ionuț Luțu.

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original – Coco Str