Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă. Subiecte, barem și rezolvare pentru proba de logică

Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă. Subiecte, barem și rezolvare pentru proba de logică
BAC 2021 sesiunea de toamnă : barem și rezolvare pentru logică

Sesiunea de toamnă din cadrul examenului de Bacalaureat 2021 a ajuns la ultima probă. Iată subiectul pentru ultima materie! Ai mai jos baremul și rezolvarea pentru logică! Ce au avut elevii de rezolvat?

BAC 2021 sesiunea de toamnă: subiecte și barem pentru proba de logică

Sesiunea de toamnă din cadrul examentului de Bacalaureat a început luni, 16 august, iar azi a avut loc ultima probă la alegere. Elevii au avut de ales materia ultimă în funcție de profilul liceului unde au studiat. Profilul uman a avut la dispoziție: Geografie, Filosofie, Sociologie, Logică, Economie şi Psihologie.

Elevii claselor a XII-a au avut încă o șansă după ce nu au promovat examenul în prima sesiune. Aceștia au avut de respectat aceleași reguli ca în dățile anterioare. Elevii s-au aflat în sălile de clasă până la maximum orele 08:30, ulterior la orele 09:00 au primit subiectele de la profesorii supraveghetori.

Aceștia au avut din acel moment trei ore pentru a rezolva în întregime fișa primită, timp în care au fost priviți atenți de profesorii din săli și de camerele video și audio de care a dispus fiecare clasă. 

Rezultatele finale se vor afișa în data de 31 august până la orele 12:00, zi în care se vor depune și contestațiile. Rezultatul contestațiilor se va afișa oficial pe data de 3 septembrie.

  • Subiect Logică AICI
  • Barem evaluare Logică AICI 

Calendar Ministerul Educației: probe și rezultate finale BAC 2021 sesiunea de toamnă

  • 19- 26 iulie 2021- Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
  • 16 august 2021- Limba și literatura română- proba E.a)- proba scrisă
  • 17 august 2021- Proba obligatorie a profilului- proba E.c)- proba scrisă
  • 18 august 2021- Proba la alegere a profilului și specializării- proba E.d)- proba scrisă
  • 19 august 2021- Limba și literatura maternă- proba E.b)- proba scrisă
  • 31 august 2021- Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)
  • 1- 3 septembrie 2021- Rezolvarea contestațiilor
  • 3 septembrie 2021- Afișarea rezultatelor finale la BAC 2021

Anunțul ministrului Educației

„Pentru Bacalaureat va exista o pilotare. O să avem în fiecare județ un centru sau două de examen unde lucrările vor fi codificate, scanate, vom încerca să corectăm și rezultatele care, repet, sunt într-o altă situație decât cele de la Evaluarea Națională, unde subiectele, începând de anul acesta, au fost concepute în conformitate cu testele Pisa, unde fiecărui item îi este atribuită o competență.

Atunci când corectezi pe fiecare item notele, nu numai nota globală, ai o imagine mai clară asupra competențelor. Acest lucru va trebui să se întâmple și la Bacalaureat, odată cu ținta pe care „România Educată” și-a propus-o, de Bacalaureat care să evalueze competențele și nu cunoștințele”
SOrin Cîmpeanu, ministrul Educației (Sursa: Digi 24)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI