10 sept. 2024 | 16:53

Avertismentul Ryanair pentru toți pasagerii care folosesc valize negre, albastre sau gri. Recomandarea companiei aeriene pentru toți clienții săi

Diverse
Avertismentul Ryanair pentru toți pasagerii care folosesc valize negre, albastre sau gri. Recomandarea companiei aeriene pentru toți clienții săi
Avertismentul Ryanair pentru toti pasagerii care folosesc valize negre, albastre sau gri

Ryanair a emis un avertisment important pentru pasagerii care călătoresc cu valize în culori comune, precum negru, albastru sau gri. Compania aeriană low-cost îndeamnă călătorii să-și facă bagajele mai ușor de recunoscut pe carusel, pentru a preveni confuzii la sosire.

Confuzia de pe carusel. De ce culorile comune creează probleme

Ryanair a avertizat pasagerii că valizele în culori populare, precum negru, gri sau albastru marin, pot crea confuzie la sosirea pe caruselul de bagaje.

Aceste nuanțe, utilizate de majoritatea călătorilor, fac dificilă recunoașterea propriilor bagaje și pot duce la erori în preluarea acestora. ”Ca 99,9% din populație”, multe persoane își aleg valize în aceste culori, ceea ce înseamnă că există un risc crescut de a ridica bagajul altcuiva din greșeală.

Pentru a preveni acest lucru, Ryanair recomandă pasagerilor să adauge elemente distincte la bagaje, precum etichete colorate sau panglici atașate de mâner, care să le facă mai ușor de identificat la sosire.

Cum să îți faci bagajul ușor de recunoscut

Potrivit express.co.uk, Ryanair încurajează pasagerii să fie proactivi atunci când își fac bagajele și să adauge personalizări pentru a se diferenția de ceilalți călători.

O etichetă colorată, o panglică strălucitoare sau chiar un sticker unic pot fi soluții simple pentru a recunoaște bagajul pe carusel. Aceste măsuri nu doar că ajută la evitarea eventualelor confuzii, dar și la reducerea timpului petrecut în așteptarea bagajelor la aeroport.

În plus, compania aeriană sugerează pasagerilor să-și fotografieze valiza înainte de a călători, pentru a avea o referință vizuală în caz de pierdere sau încurcare a bagajului.

Citește și Ryanair a făcut anunțul oficial. Nu mai acceptă bilete în format electronic în aceste țări!

Sfaturi suplimentare pentru o călătorie fără griji

Pe lângă recomandările legate de bagaje, Ryanair sfătuiește călătorii să facă copii ale documentelor importante, precum pașapoarte sau cărți de identitate, și să le trimită prin e-mail. Aceste copii digitale pot fi salvate pe telefon pentru acces offline, în caz de urgență sau pierdere a documentelor la destinație.

Compania aeriană a înregistrat un număr record de pasageri în ultimele luni, ceea ce face ca aceste măsuri de siguranță să fie cu atât mai importante. Cu flota sa extinsă și creșterea constantă a numărului de rute, Ryanair își dorește ca experiența călătorilor să fie cât mai plăcută și lipsită de incidente, chiar și în cele mai aglomerate perioade.

În concluzie, pentru a evita orice neplăcere legată de bagaje, Ryanair îi îndeamnă pe pasageri să ia măsuri simple, dar eficiente, pentru a-și personaliza bagajele. Aceste sfaturi sunt esențiale mai ales în contextul creșterii numărului de pasageri și al noilor rute introduse de companie.

Citește și Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Ai și mai multe beneficii pe lângă salariu!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro