09 feb. 2024 | 14:19

Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Ai și mai multe beneficii pe lângă salariu

Diverse
Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Ai și mai multe beneficii pe lângă salariu
Foto: Profimedia

Pentru multe doamne și domnișoare, este o carieră de vis, un job ce le poate ajuta să viziteze întreaga lume și care oferă și o listă destul de lungă de beneficii, pe lângă un salariu atractiv. Află, din rândurile de mai jos, câți bani câștigă o stewardesă Wizz Air sau Ryanair – două dintre cele mai populare companii aeriene în rândul românilor.

O meserie atractivă

Le admirăm mereu în aeroport, când își fac apariția în uniformele imaculate. Alături de piloți, sunt cele care ne fac zborurile mai plăcute, oferindu-ne sfaturi importante, mai ales în situații de criză.

Pentru foarte multe doamne și domnișoare, stewardesele, numite și însoțitoare de bord, au un job de vis: călătoresc în întreaga lume, pot sta la hoteluri de lux, mânâncă în restaurante renumite. Pentru câți poate fi o banalitate să înceapă ziua într-o țară și să o încheie în alt colț al lumii? Nu este un secret că în momentul în care se face selecția, se ține mult cont de aspectul fizic, nu doar pe pregătirea lor.

Ce beneficii se oferă

Meseria de însoțitor de  zbor vine cu un pachet de beneficii. Printre acestea se numără accesul la restaurantele și hoteluri de cinci stele, cheltuielile fiind asigurate de angajator, bilete de avion cu cost redus pentru ei și familiile lor, unele companii oferă și gratuitate la unele săli de fitness, asigurări de sănătate, pachete medicale atractive și, foarte important, nu există un program fix, deci nu se poate vorbi despre monotonie.

Beneficiile sunt impresionante, dar partea financiară nu poate fi neglijată. Așadar, câți bani câștigă o stewardesă Wizz Air sau Ryanair – două dintre cele mai populare companii aeriene în rândul românilor?

Te-ar putea interesa și: Noi curse Wizz Air din România. Care sunt destinațiile ieftine care apar în țară

Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Ai și mai multe beneficii pe lângă salariu

Foto: Profimedia

Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair

O stewardesă Wizz Air câștigă, lunar, în jur de 1.000 și 1.500 de euro, venitul total fiind format din salariul de bază, o diurnă, dar și comisionul obținut din vânzările la bord.

Însoțitoarele de bord beneficiază de pregătire gratuită și bilete de avion la preț redus nu doar pentru ele, dar și pentru membrii familiei.

O stewardesă Ryanair câștigă ceva mai mult, salariul fiind cuprins între 1.200 și 1.500 de euro, valoarea diferă în funcție de baza de lucru. În primul an, însoțitoarea de bord primește un bonus de 1.200 de euro, împărțit pe patru luni. Apoi, în funcție de performanță, bonusul poate ajunge chiar și la 1.800 de euro.

Lista beneficiilor este destul de lungă și include training gratuit, diurnă zilnică în timpul perioadei de pregătire, o primă de angajare de 750 de euro, un program de lucru flexibil, contract pe doi ani cu posibilitate de prelungire și bilete de avion cu preț redus.

Te-ar putea interesa și: O stewardesă a amenințat că va amenda o familie în avion ‘dacă nu-și stăpânește copilul’. Ce a urmat

Parteneri
Primele IMAGINI cu NOUL IUBIT al Mariei! Concurenta de la INSULA i-a dat uitării pe Maluma și Beni
Redactia.ro
De neimaginat! Cât a plătit un pasager bucureștean pentru un sandvici în aeroportul Otopeni: „L-am luat în 3 rate”
Click.ro
Cele două mari categorii de pensionari care ies pe minus la recalculare. Explicațiile ministrului Muncii
Digi24
I s-a VĂZUT tatuajul INTIM! Poze INCEDIARE fără haine cu ROMÂNCA lui Michele Morrone
Vocea.biz
Ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Gest emoționant făcut de fiica actorului
Unica.ro
Veștile pe care bugetarii nu voiau să le audă. Ce se întâmplă cu salariile
EVZ.ro
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Spynews
Este complet interzis pe terenurile din România. Ai nevoie de autorizație
Capital.ro
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Mediaflux
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Spynews.ro
LISTA majorărilor după recalcularea pensiilor. Câți bani primesc românii. IMPACTUL financiar
Realitatea.net
O mireasă a fost bulversată când și-a văzut cumnata îmbrăcată în rochie albă de mireasă la nunta ei. A înțeles motivul
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro