23 feb. 2022 | 09:09

Avertismentul dat de Ionela Prodan fiicei sale, înainte de moarte. Anamaria: „Măi, parcă a simțit. Și mi-a zis de multe ori!”

Monden
Avertismentul dat de Ionela Prodan fiicei sale, înainte de moarte. Anamaria: „Măi, parcă a simțit. Și mi-a zis de multe ori!”
Ce spune impresara

Anamaria Prodan trece prin clipe dificile în divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara este hotărâtă să nu își lase soțul să plece din mariaj cu prea mulți bani, asta în timp ce antrenorul spune că a câștigat sume enorme de bani în timpul căsniciei lor. După ce el a contracarat declarațiile făcute de Anamaria Prodan în privința banilor, vedeta a ieșit la rampă cu facturi și documente care dovedesc spusele sale. 

Cum a ajutat-o Ionela Prodan pe fiica ei, după moarte

Impresara a spus că a fost avertizată de mama ei. Ionela Prodan a murit în urmă cu patru ani, însă Anamaria o simte mai aproape ca niciodată acum, când trece printr-un divorț dificil. De fapt, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre cum a ajutat-o mama ei „de pe lumea cealaltă”.

Anamaria Prodan s-a declarat șocată de spusele lui Laurențiu Reghecampf. Ea a spus că mama ei parcă ar fi presimțit lucrurile care se întâmplă acum, altfel nu se explică cum își ajută fiica dincolo de moarte. 

Vedeta a povestit cum mama ei a încercat să o avertizeze cu privire la averea pe care o deține. Ionela i-a spus fiicei sale că trebuie să fie mai precaută cu banii familiei.

Impresara nu a dat mare atenție spuselor mamei sale, însă acum, când soțul ei spune că a adus toți banii în casă, înțelege la ce se referea regretata artistă. 

”E cel mai mare șoc pe care l-am trăit. Măcar la mama știam că se va prăpădi, săraca, dar la el nu m-aș fi așteptat niciodată.

Să-i dea Dumnezeu cea mai mare fericire mamei mele, unde o fi ea acum, că acum dacă nu aveam chestiile pe care mi le-a lăsat mama…

Măi, parcă a simțit. Și mi-a zis de multe ori: Să ai grijă puțin, mamă. Ai grijă de bănuții tăi, nu-i mai…

Mai ține-i și tu așa…Și eu m-am pomenit ca nebuna, așa, ca Albă ca Zăpada sculată din somnul de veci, m-am pomenit fără nimic.

Ca să stau să mă uit la podcast-uri și el să spună că din banii lui a luat tot”, a spus Anamaria Prodan.

Ce i-a lăsat artista în bibliotecă

Mai mult, regretata cântăreață i-a lăsat fiicei sale un dosar în care Laurențiu Reghecampf a fost pus să semneze de fiecare dată când a împrumutat bani. 

”Mama mea l-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată când a luat bani de la ea. Le-am depus la dosar, toți banii pe care mama mea i-a strâns și mi l-a lăsat, săraca, în bibliotecă, iar eu când am găsit dosarul era să fac infarct. Săraca, mă ajută și de dincolo de viață”, a concluzionat Anamaria Prodan.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro