Averea pe care o are polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni. Și-a trecut salariul la secret

Averea pe care o are polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni. Și-a trecut salariul la secret
Averea pe care o are politistul care a omorat o fetita pe trecerea de pietoni. Si-a trecut salariul la secret

Constantin Popescu, polițistul care a lovit-o mortal cu mașina de Poliție pe minora de 13 ani Raisa, pe o trecere de pietoni din București, acum câteva zile, și-a depus declarația de avere în anul 2021. Ce proprietăți deține agentul secției 5 de Poliție din sectorul 1 al Capitalei. Bărbatul lucrează de aproape cinci ani în Ministerul de Interne.

Ce avere are Constantin Popescu, polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni

România a fost zguduită de povestea cutremurătoare a micuței Raisa, lovită mortal pe trecerea de pietoni pe bulevardul Laminorului din Capitală, de către o mașină de Poliție, la volanul căreia se afla agentul Constantin Popescu.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani lucrează la secția 5 de Poliție din București și este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă, aflându-se sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Reamintim că polițistul a lovit cu automobilul pe trecerea de pietoni două eleve, o fetiță de 11 ani pe nume Marina, care a fost externată din spital, de curând, și o minoră pe nume Raisa Nicoleta, în vârstă de 13 ani, care a murit pe loc, în urma impactului cu mașina.

Agentul și-a depus declarația de avere, în luna martie a anului trecut. Potrivit acestor documente, Constantin Popescu are domiciliul în Curtea de Argeș. Cu toate acestea, bărbatul nu deține nici un fel de imobil pe numele său, nu are mașină proprie, bijuterii sau bunuri de preț.

De asemenea, polițistul care a lovit-o mortal pe micuța Raisa Nicoleta pe trecerea de pietoni nu are conturi în bancă și nici datorii de vreun fel. Singura sursă de venit a lui Constantin Popescu, polițistul care a ucis-o pe Raisa, este salariul pe care-l primește de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, sumă pe care agentul a preferat să o țină departe de ochii publici.

Fetița de 11 ani care a supraviețuit accidentului a fost externată

După accidentul mortal care i-a curmat zilele adolescentei de numai 13 ani, Constantin Popescu a fost mutat de la secția de Poliție din Capitală unde a activat până la momentul tragediei, depunându-și o cerere de concediu pentru 2 săptămâni.

Marina, fetița de 11 ani supraviețuitoare a cumplitului accident rutier de acum câteva zile, a fost externată din spital și se simte mai bine. Micuța a fost operată la picior.

„Fetița a fost externată, probabil este acasă. Nu au fost probleme majore, nu a avut complicații, a avut doar o fractură la gambă și a fost operată la Ortopedie. Este bine, a fost conștientă încă de la început”, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru Libertatea.

Fetița a întrebat de starea prietenei sale Raisa și a fost devastată când a aflat adevărul de la părinții săi, acela că adolescenta de 13 ani a murit și nu se vor mai vedea niciodată.