Averea lui Emi Pian, subiect de scandal în clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui îi rămân banii

Averea lui Emi Pian

Întrebarea care îi macină pe toate mulți apropiați de-ai lui Emi Pian este legată de averea lui, și ce se va alege de aceasta, sau, mai precis, la cine va ajunge. Fiindcă interlopul ucis a strâns o adevărată avere în ultimii ani.

Averea lui Emi Pian, subiect de scandal în clanul lui Duduianu

Se zvonește că Emi Pian ar fi lăsat un testament, însă nu unul clasic, scris, ceea ce complică destul de mult situația. Potrivit Antena 3, Emi Pian s-a afişat deseori cu maşini luxoase, iar copiii săi primeau câte o astfel de mașină la aniversările importante.

În privința testamentului, situația este puțin mai complicată pentru că nu există un astfel de act la notar, deci este puțin probabil să se deschidă un proces de succesiune. Însă, conform tradiției, există un testament verbal iar cel mai vârstnic din familie după cel care a murit este obligat să preia conducerea clanului şi tot el se ocupă de recuperarea banilor daţi împrumut de acesta, de-a lungul vieţii, dar și de împărțirea banilor și a bunurilor răposatului.

Averea lui Emi Pian
Averea lui Emi Pian

Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian

Înmormântarea lui Emi Pian, programată pentru duminică, 9 august, ar putea fi amânată. Se pare că unchiul lui Emi Pian a cerut autorităţilor să-l lase pe tatăl interlopului, aflat în prezent în închisoare, să participe la înmormântarea fiului său. Dacă nu i se respectă doleanța, sunt șanse mari ca înhumarea să fie amânată.

În acest sens, Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, care a fost ucis în dimineața zilei de marți 4 august, a făcut o cerere pentru a ieşi din penitenciarul Jilava, în ziua de duminică, 9 august, doar pentru câteva ore, cu scopul de a participa la înmormântarea fiului. Până în acest moment autorităţile nu au aprobat cererea acestuia, potrivit Antena 3.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, principalul suspect în cazul uciderii pe interlopul Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, după o decizie a judecătorilor Tribunalului București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI