Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian. Rudele au pus o condiție excepțională

Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian

Înmormântarea lui Emi Pian, programată pentru duminică, 9 august, ar putea fi amânată. Se pare că unchiul lui Emi Pian a cerut autorităţilor să-l lase pe tatăl interlopului, aflat în prezent în închisoare, să participe la înmormântarea fiului său. Dacă nu i se respectă doleanța, sunt șanse mari ca înhumarea să fie amânată.

Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian

În acest sens, Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, care a fost ucis în dimineața zilei de marți 4 august, a făcut o cerere pentru a ieşi din penitenciarul Jilava, în ziua de duminică, 9 august, doar pentru câteva ore, cu scopul de a participa la înmormântarea fiului. Până în acest moment autorităţile nu au aprobat cererea acestuia, potrivit Antena 3.

Însă sunt câteva rude din familia interlopului ucis care nu doresc să fie amânate funeraliile, fiindcă nu mai poate fi amânată înmormântarea, din motive lesne de înțeles.

Interlopul Emi Pian a murit la vârsta de 39 de ani, în noaptea de luni spre marți, la scurt timp după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, pe o stradă din București, în cartierul Giulești.

Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian
Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian

Rudele lui Emi Pian au pus o condiție excepțională

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis, nu a reușit nu a reușit nici până în acest moment să ia legătură cu familia lui. Însă nepotul său a vorbit despre starea de sănătate, a acestuia, după ce s-au solicitat informații de la penitenciar.

George Pian, vărul lui Emi Pian, a mărturisit care este starea de sănătate a unchiului sau: „Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea”, a spus acesta într-un live de pe contul său de Youtube.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, principalul suspect în cazul uciderii pe interlopul Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, după o decizie a judecătorilor Tribunalului București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI