Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian

Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian

Există zone controlate de interlopi de multă vreme, iar lupta pentru supremație este continuă. Mulți se află la închisoare deoarece au furat, au omorât, au violat, au dat bani cu camătă, însă își exercită puterea și prin intremediul locotenenților. Iată, așadar, harta clanurilor mafiote din România, și legătura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai temuți interlopi.

Nu există zonă în România care să nu aibă la strajă un clan. De altfel, și Capitala funcționează la fel, iar fiecare sector este influențat de un anume grup. Chiar dacă mulți sunt la închisoare după ce au făcut ilegalități, ei continuă să își exerciteze forța prin intermediul unui liant.

  • Clanul Geamănu – sectorul 1

Cel mai cunoscut dintre ei este Sandu Geamănă. El a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare pentru omor. Tot acest clan a ajuns în atenția publică după ce membrii grupării au fost implicați în furtul mașinii lui Gigi Becali.

  • Clanul Caran – sectorul 2

Specializat în trafic de droguri și de persoane, la concurență cu Clanul Duduienilor, care acționează în zona Pantelimon. Aceștia au fost luați în vizor de polițiști pentru fapte de proxenetism și trafic de droguri.

  • Clanul Duduienilor

De menționat este că clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din Bucuresti. Astfel, Membrii gruparii de crima organizată nu ezita sa-si expună public opulenta, pe retelele de socializare: vile luxoase, masini scumpe sau petreceri fastuoase.

Povestea clanului Duduienilor începe de la sfârșitul anilor 80, în comuna Sintești, Ilfov, „raiul” furturilor de fier vechi. Pentru că localitatea era prea mică pentru visele lor, frații Ion, Cristofor și Niculae Duduianu, tatăl lui Florin Mototolea, și-au unit forțele și au intrat în ”afaceri” în Pantelimon, Sectorul 2 al Capitalei. Ferocitatea acestui clan l-a adus pe lista celor mai periculoase grupări infracționale din Capitală. Deși la început se ocupau cu furturi de fier vechi sau spargeri de locuințe, clanul Duduianu și-a făcut un renume din infracțiuni comise cu violență. De-a lungul timpului, membrii au mai fost săltați pentru taxe de protecție, cămătărie, șantaj. Unii dintre ei au lăsat mulți oameni fără case după ce i-a obligat, prin lipsire de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii ori încercau să vândă cu acte false, diverse imobile. Alți membrii ai grupării au fost cercetați pentru infracțiuni grave, precum tâlhărie, proxenetism, omor și trafic de droguri. Printre cei care s-au remarcat în ultimele decenii au fost: Miltiade Văduva, zis Seif, Radu Reget, zis Denom, Vasile Duduianu, zis Estronom si Mircea Vitalis Duduianu.

  • Clanul Chira – sectorul 3

Au câștigat supremația în lumea interlopă ocupându-se de prostituție. În aceeași zonă a Capitale și-a desfășurat infracționalitatea și Sile Pietroi, implicat adesea în bătăi de stradă sau șantaj.

  • Clanul Sportivilor – sectorul 4

A devenit cunoscut în lumea infracțională pentru taxele de protecție pe care le cereau și fraudele cu cărți de credit. Tot aici își fac veacul și membrii clanului Gruia, cercetați pentru evaziune fiscală și tâlhării.

  • Clanul Cămătaru – sectorul 5

De-a lungul timpului, frații Balint au fost cercetați pentru diferite infracțiuni, precum proxenetism, loviri, alte violențe. În acest moment, se află încarcerați în penitenciar după ce au fost condamnați la ani grei de închisoare. Sile Cămătaru a primit 5 ani și 6 luni de închisoare, iar fratele său, Nuțu, a primit 5 ani și 5 luni de închisoare.

  • Clanul Luptătorilor – sectorul 6

Și-a câștigat supremația prin presupuse taxe de protecție.

Ce legătură are Liviu Dragnea cu grupările mafiote

Pe data de 07.09.2010, Liviu Dragnea vorbea despre clanurile mafiote. La acea vreme, fostul lider PSD susținea că, în Dâmbovița, există clanuri mafiote care sunt protejate politic, cu scopul de a da bani liderilor politici locali ai PDL. Peste ani, Liviu Dragnea vine la un proces la Înalta Curte flancat de interlopii din clanul Duduienilor.

„În Dâmboviţa, există o protecţie politică serioasă a unor, nu numai a unui, a unor clanuri mafiote. (…) Nu trebuie să acuzăm poliţia. Nu numai în Dâmboviţa şi nici în alte judeţe. Sunt foarte multe cazuri, enorm de multe cazuri, când poliţiştii au vrut să-şi facă datoria, au început cercetările, au început acţiunile şi au fost stopaţi politic”, menționa Dragnea la acea vreme.

Claudiu Manda a cumpărat de la un interlop

Nu de mult, Claudiu Manda, și-a cumpărat o vilă în centrul Craiovei, iar achiziția a stârnit controverse în rândul opiniei publice, deoarece la iveală a ieșit faptul că impresionanta locuință costă 230.000 de euro și aparține interlopului Bănică Emanuel, un membru în banda Topino, ce fură bani din bănci italiene folosindu-se de carduri clonate. Aceste informații au fost dezvăluite de fostul deputat de Dolj, Horațiu Buzatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI