Autopsia mezzosopranei Maria Macism Nicoară. Detalii șocante despre rănile ei: „A fost făcut ‘șnițel’”

Autopsia mezzosopranei Maria Macism Nicoară. Detalii șocante despre rănile ei: „A fost făcut ‘șnițel’”
Autopsia a scos la iveala noi dezvaluiri

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a șocat o țară întreagă. Cântăreața ar fi căzut pe scările din casa ei, iar soțul său a chemat salvarea destul de târziu, așa că ea a stat în comă mult timp înainte să moară. Acum, ies la iveală detalii șocante din autopsia pe care specialiștii i-au făcut-o artistei. Profilierul FBI Mihaela Brooks și avocatul Artin Sarchizian au vorbit despre greșelile pe care anchetatorii din Iași le-au făcut.

Dezvăluiri șocante despre moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Apar detalii tulburătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Mihaela Brooks și Artin Sarchizian spune că artista ar fi fost ucisă cu sânge rece. Profilierul FBI spune că dosarul mezzosporanei este unul de macultară, doar hârtii care în final au dat verdictul de accident.

,,Vorbind de greșelile procurorilor și anchetatorilor, pot spune că dosarul Mariei Macism este un dosar de maculatură, o groază de hârtii, declarații, fișe medicale, raport de necropsie, și așa mai departe, și atât!

Apoi s-a dat un verdict de accident. Absolut nimeni, dintre anchetatori, dintre procurori, cei care ar fi trebuit să fie interesați să facă lumină în acest caz, nu a făcut o analiză a tuturor actelor care există acolo.

Nici din punct de vedere psihologic, nici din punct de vedere criminalistic, nici din punct de vedere medico-legal.

Deci îmi fac dosarul pe care se dă un verdict. este o maculatură. Și cu asta ei și-au făcut treaba!”, a declara MIhaela Brooks.

Expertiza medico-legală oficială a clarificat ce s-a întâmplat cu Maria Macsim Nicoară în noaptea în care a decedat.

„A fost ucisă cu sânge rece”

,,Despre expertizele medico-legale îmi permit eu să spun că avem expertize ale unor oameni de știință în domeniu pe care nimeni nu le poate contrazice, științific vorbesc.

Tot ceea ce face la cazul acesta și la fiecare caz în parte este pa bază de știință. Ceea ce avem este cu totul în favoarea noastră și eu, personal, spun că mezzosoprana nu a avut niciun accident, a fost ucisă cu sânge rece!

Și apropo de această ucidere, prima dată când am preluat dosarul expresia mea a fost: ,,capul ei minge de fotbal”.

Un alt specialist, nu am voie să dau numele lor, a spus: ,,creierul ei a fost făcut ,,șnițel”, un alt expert, care este la caz, a spus că ,,a bătut-o până nu s-a mai putut, până a obosit”, a mai spus Mihaela Brooks.

Ea spune că loviturile de cap nu au nicio legătură cu scara.

,,Deci, loviturile la cap, și aici pot să spun că avem dovezi științifice, în care voi arăta biomecanica rănilor la cap și că absolut toate loviturile pe care le-a avut la cap nu au legătură absolut deloc cu scara.

A fost o modalitate de-a soțului de a scăpa de acuzația de violență, care a început sus în camera ei, la etaj, și s-a terminat jos, la parter”, a declarat Mihaela Brooks.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI