Cu ce a amenințat-o soțul pe mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. S-a aflat abia acum

Cu ce a amenințat-o soțul pe mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. S-a aflat abia acum
Cum a fost amenințată Maria Macsim Nicoară de propriul soț înainte de a muri

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară face înconjurul țării. Cântăreața s-a stins din viață într-un mod extrem de violent, iar acum mai multe detalii terifiante despre moartea sa au ieșit la iveală. Se pare că aceasta ar fi fost amenințată de soțul ei, iar certurile pe care le avea cu partenerul de viață îi speriau pe apropiații lor.

Cum a fost amenințată mezzosoprana Maria Macsim Nicoară de propriul soț

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a decedat la finalul anului trecut. După acest eveniment tragic, procurorii au declanșat o anchetă pentru a afla dacă a fost vorba de un accident sau nu. Urmele de pe corpul cântăreței, certurile violente dintre cei doi și mărturiile apropiaților i-au făcut pe anchetatori să nu îl excludă pe soțul ei.

„Mi-a dat de înșeles că soțul o înșela. Ea știa. După așa zisul accident, au apărut detalii și mai concrete despre faptul că a știut cine este exact femeia cu care o înșela. Ea a spus că va lua măsuri în privința acelei terțe persoane, amantei. Ar fi fost amenințată că dacă dă curs amenințărilor tale legate de această amantă atunci eu voi lua anumite măsuri.”, a declarat una dintre prietenele bune ale artistei, potrivit Cancan.

Noi detalii despre decesul mezzosopranei. Ce s-a aflat este terifiant

Căsnicia celor doi nu ar fi fost privită cu ochi buni de către apropiați. Se pare că artista s-ar fi plâns de problemele din mariaj la sora ei, ce a dezvăluit că între cei doi soți aveau loc episoade destul de violente. Maria Macsim Nicoară ar fi fost amenințată de foarte multe ori din cauza amantei partenerului său.

Aceasta a trecut prin momente cumplite după ce a fost amenințată și chiar bătută, iar sora ei, Elena, nu a avut niciodată încredere în modul în care a fost expusă moartea rudei sale. Ea povestea în urmă cu puțin timp că mezzosoprana ar fi fost obligată să părăsească locuința în care locuia chiar de partenerul de viață, iar acesta nu și-ar fi dorit ca ea să obțină ceva de pe urma căsniciei.

„Cunosc cel puțin două astfel de episoade. Era forțată de soțul ei să părăsească casa. Îi spunea că nu ar avea nici o șansă la acea casă, că fratele lui e avocat și că va avea grijă să nu obțină nimic. A doua amenințare a fost, de fapt a bruscat-o, a izbit-o de perete, i-a spus ‘Îți zdrobesc creierii dacă te atingi de ea.'”, a spus Elena, sora mezzosopranei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI