Aurel Pădureanu a primit o nouă lovitură după moartea Corneliei Catanga. Artistul e disperat

Aurel Pădureanu a primit o nouă lovitură după moartea Corneliei Catanga. Artistul e disperat
Aurel Padureanu, o noua lovitura

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, este devastat de moartea soției lui. În plus, situația economică a familei este una extrem de dificilă, chiar în această perioadă.

Aurel Pădureanu a primit o nouă lovitură după moartea Corneliei Catanga

Amintim că Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, iar vestea a fost făcută publică azi, la ora 6:00. Artista a murit la spitalul Universitar și era infectată și cu coronavirus.

Aurel Pădureanu, soțul îndrăgitei artiste, este disperat. În prag de înmormântare, el cere chiar ajutor de la Gigi Becali, întrucât, potrivit spuselor sale, vor fi evacuați din vila în care stăteau cu chirie. Acesta a vorbit în exclusivitate pentru Playtech.ro:

”Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani. O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi (n.r. o vor îngropa)”, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Fiul artistei, distrus de durere

Și fiul artistei, Alexandru, este disperat și își plânge mama trecută în neființă.

”Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi!!! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară!!! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, ne-a mărturisit Alex, fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Tot fiul artistei a spus că familia dispune de bani pentru a o înmormânta pe Cornelia Catanga. Menționăm că familia e încă în stare de șoc deoarece nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie.

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din România.