Aurel Pădureanu a făcut mare scandal la înmormântarea Corneliei Catanga: ”Să mă împuște cu poliția”

Aurel Pădureanu a făcut mare scandal la înmormântarea Corneliei Catanga: ”Să mă împuște cu poliția”
Aurel Pădureanu a făcut mare scandal la înmormântarea Corneliei Catanga

 Scandal uriaș la mormântul Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste, a răbufnit de durere și s-a certat cu toți oamenii prezenți în Cimitirul Ghencea 1 din Capitală. Ce refuză vehement să facă: „Să mă împuște cu poliția!”

Aurel Pădureanu a făcut mare scandal la înmormântarea Corneliei Catanga

Uneori, durerea nemărginită ne poate împinge în culmea disperării, acolo unde nu mai suntem conștienți de propriile fapte sau vorbe. Clipe de coșmar pentru Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru, la mormântul regretatei Cornelia Catanga. Soțul reginei muzicii lăutărești a făcut scandal la căpătâiul partenerei sale fără de viață. Lăutarul a refuzat să plece și să o înmormânteze pe Catanga înainte ca toți prietenii și cunoscuții artistei să vină și să-și ia rămas bun de la ea.

Aurel Pădureanu a fost indignat profund de condițiile speciale în care a fost nevoit să organizeze înhumarea regretatei sale soții, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Văduvul Corneliei Catanga s-a certat, preț de câteva minute, cu toți cei prezenți în Cimitirul Ghencea din Capitală, furios fiind de faptul că nu i-a putut oferi o înmormântare demnă de o regină femeii pe care a iubit-o mai bine de 33 de ani.

„Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o. Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște.

Poți fi pozitiv. Aici dacă ai strănutat și tușit puțin ești bolnav de COVID. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat.”, a spus nervos Aurel Pădureanu, conform celor de la spynews.ro.

Fiul Corneliei Catanga, mărturisiri dureroase despre înmormântarea mamei sale

Alexandru Pădureanu, fiul regretatei artiste Cornelia Catanga, este distrus de durere și încă nu realizează faptul că mama lui a plecat, pentru totdeauna, în lumea celor drepți. Tânărul artist a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech, despre modul în care a fost organizată înmormântarea reginei muzicii lăutărești din România.

Alexandru regretă profund faptul că nu i-a putut oferi părintelui său o înmormântare creștinească, unde toți apropiații, prietenii și admiratorii solistei pot veni să-și ia rămas bun și să aprindă o lumânare la căpătâiul cântăreței.

„Am vrut să o înmormântăm pe mama mâine dar nu s-a putut. Așa că suntem la groapă și într-o oră o înmormântăm. Ne-a dat-o în coșciug sigilată. O înmormântăm fără coroane și flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, ne-a declarat Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga.

Mărturiile lui Aurel Pădureanu de la înmormântarea artistei

“Eu nu cred că treaba asta este pandemie. Mă simt extraordinar de bine, doar că mi-am dus la groapa omul de lângă mine. Nu am nimic altceva. Nu am avut nevoie de niciun sprijin financiar. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat. Acasă, la ora 2 jumătate i-au făcut testul covid şi i-au zis că nu are. După o oră şi jumătate a intrat în stop cardio-respirator, la spital. Şi după două ore mi s-a spus că a murit de covid. Altceva nu ştiu, nu am ce să vă mai spun. Nu ştiu cum o să resist fără ea. După 33 de ani, o să fie foarte greu… Era tovarăşul meu de viaţă
Aurel Pădureanu

”Nu e mare lucru. Exagerările lumii. Scandalul era ca au luat-o de la spital fără să-i lase să o vadă deloc. Ei nu știu dacă e acolo ea sau altcineva. Așa că familia a făcut scandal chiar acolo. Cornelia a fost sigilată într-un sac și atât”, a mărturisit un apropiat al familiei, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI