Audiențe de Revelion. Dan Negru lider absolut pentru al 20-lea an consecutiv!

Audiențe de Revelion. Dan Negru lider absolut pentru al 20-lea an consecutiv!
Dan Negru a fost din nou lider de audiențe de Revelion.

Dan Negru a făcut Revelionul cu numărul 20 la Antena 1. Acesta a fost din nou liderul absolut al programelor de Revelion! Conform datelor furnizate de Pagina de Media, unul din trei români care aveau televizorul deschis în noaptea dintre ani se uitau la emisiunea „Revelionul Starurilor”, de la Antena 1, cu Dan Negru.

Dan Negru a fost din nou lider de audiențe de Revelion

La Antena 1 , programul din noaptea dintre ani a fost Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru.

Zece măști, una mai spectaculoasă decât alta, au urcat aseară, 31 decembrie, de la ora 22:00, pe scena Revelionului Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Zece măști, în spatele cărora s-au afla celebrități din diverse domenii, pe care au trebuit să le ghicească vedetele aflate în platou. Majoritatea măștilor au fost realizate în Statele Unite, la Los Angeles.

“Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști este vrăjitoarea Ursula, din Mica Sirenă. Masca este una dintre cele mai costisitoare, prețul ei ajungând la multe mii de euro. O astfel de mască se folosește în cinematografie și a fost făcută la comandă, la Los Angeles. Construirea ei, mai exact sculptarea, a durat două luni de zile”, a spus Andreea Rădulescu, master make-up special și coordonatoarea echipei de machiaje speciale.

Scena Revelionului de pe Antena 1

“Au existat dificultăți la coafarea Ursulei, întrucât capul era mai mare decât circumferința perucii. De aceea a fost nevoie să se apeleze la diverse trucuri”, adaugă aceasta.

Cum a arătat vrăjitoarea Ursula pe scena Revelionului 2020 prezentat de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 au putut să o vadă în noaptea dintre ani, de la ora 22:00.

Mai multe celebrități au avut oareșce dificultăți la purtarea măștilor

De exemplu, vedeta care l-a întruchipat pe Joker nu putea să respire decât pe nas și nu putea să vorbească.

“De aceea masca a fost mai întâi pictată și apoi aplicată pe fața vedetei, ca să nu-i ținem acesteia prea mult timp gura acoperită”, explică Andreea Rădulescu.

Dan Negru
De Revelion 2020 – Dan Negru lider aboslut de audiențe pentru a 20 a oară.

Problemele din spatele măștilor

Probleme cu respirația a avut și vedeta din spatele măștii Rafiki, care nu putea respira decât pe gură, “și care era și ușor claustrofobă”. La rândul ei, vedeta care s-a ascuns în spatele Motanului încălțat a suferit de cald, din cauza costumului îmblănit. Dificil a fost și pentru cel sau cea din spatele măștii Baba, o mască scumpă, realizată din silicon și folosită în cinematografie.

“Vedeta era deranjată de mască, pentru că nu putea respira bine. A tras de ea și a rupt-o puțin în jurul gurii. Pe ultima sută de metri, s-a desprins și părul măștii, din cauza greutății pălăriei”, își amintește Andreea Rădulescu.

Cele mai complicate măști ale Revelionului 2020

Cele mai complicate măști ale Revelionului 2020 sunt, din punctul de vedere al Andreei Rădulescu, specialistul în machiaj special care le-a și realizat:
  • Rafiki,
  • Ursula,
  • Baba și
  • Motanul încălțat.

Fiecare vedetă din spatele acestor măști a stat la machiaj nu mai puțin de trei ore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI