Au scos armele pentru Primăria Bucureștiului. Gabriela Firea, acuzată dur

Au scos armele pentru Primăria Bucureștiului. Gabriela Firea, acuzată dur

Unii dintre candidații la Primăria Capitalei se află deja în plină campanie electorală. Nicușor Dan se numără printre aceștia și a lansat un atac care o are ca țintă pe Gabriela Firea, actualul edil-șef al capitalei.

Au scos armele pentru Primăria Bucureștiului. Gabriela Firea, acuzată dur

Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, Nicușor Dan a început războiul pentru Primăria capitalei, îndreptând armele către actualul primar, Gabriela Firea.

Acesta a adus în discuție problema transportului public, care după părerea acestuia a fost gestionat foarte prost. Prin intermediul acestei postări el a atins mai multe aspecte legate de problema transportului public.

„Nu există rușine mai mare pentru administrația Firea – PSD decât MODUL DEZASTRUOS în care a gestionat problema transportului public! 8 autobuze hibrid după 4 ani la primărie nu pot acoperi bilanțul rușinos al infrastructurii STB:

  • Niciun tramvai n-a fost cumpărat în acest mandat. I-a luat 2 ani primarului Firea să afle că se pot accesa fonduri europene pentru aceste achiziții, iar apoi a pierdut alți 2 ani cu două licitații anulate.
  • Licitația pentru 100 de autobuze electrice din fonduri europene a fost și ea anulată. Încă o dovadă de incompetență administrativă.
  • Nu s-a modernizat niciun metru de linie de tramvai. De aici rezultă deraieri constante, care pun în pericol viețile bucureștenilor
  •  Nu există benzi unice pentru autobuze și troleibuze.
  •  Nu se face mentenanță corectă pe vehiculele vechi, ci doar se cârpește. De aceea troleibuzele iau foc, lucru despre care Sindicatul STB a avertizat – degeaba – încă din 2017!
  • Nu s-a rezolvat problema aerului condiționat în vechile mijloace de transport în comun.”, după cum afirmă Nicușor Dan.
Nicușor Dan
Au scos armele pentru Primăria Bucureștiului. Gabriela Firea, acuzată dur

Acuzațiile lui Nicușor Dan către Gabriela Firea

Candidatul la Primăria Capitalei mai spune că, Gabriela Firea nu ar trebui să iasă din casă de rușine și o acuză pe acesta că se plânge prea mult că este sabotată de toată lumea, atunci când are un eșec.

Tot el o învinuiește pe ea de neputință care se reflectă în dezastrul din trafic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI