Denise Rifai, reacție categorică despre Gabriela Firea. Ce se întâmplă în culise la Primăria Capitalei

Denise Rifai, reacție categorică despre Gabriela Firea. Ce se întâmplă în culise la Primăria Capitalei
Denise Rifai, reacție categorică despre Gabriela Firea. Ce se întâmplă în culise la Primăria Capitalei

După ce liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că nu o va susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei și că partidul său va merge cu un candidat propriu la alegerile locale din București, jurnalista Denise Rifai a reacționat la mesaj pe rețelele sociale. Potrivit ei, dacă Ponta nu o va susține pe Firea, cea din urmă „se va muta la Voluntari“. Mai multe detalii, în continuare.

Denise Rifai, reacție categorică la adresa Gabrielei Firea

Jurnalista este de părere că fără susținerea politicianului, Gabriela Firea își trăiește „ultimele zile de mandat“, asta în cazul în care național-liberalii nu o vor prefera, în defavoarea lui Nicușor Dan.

„Dacă Ponta nu o susține pe Firea, rezultă că doamna primar își trăiește, deci, ultimele zile de mandat. Asta dacă nu cumva, mulți dintre PNL-iștii «declarați» o vor prefera, totuși, pe Firea lui Nicușor Dan. V-am zis că se anunță cea mai interesantă campanie electorală din punct de vedere al Alianțelor Subterane.

PS. Dacă Firea nu are sprijin, nu va mai avea nici prea multe zile politice în față, ca membru influent în PSD! Adicătelea, Doamna NU va mai conta în jocul de la Congresul partidului unde PSD își va alege președintele! Cu alte cuvinte, Firea se cam mută la Voluntari“, a notat Rifai pe Facebook.

Game over: Ponta nu o mai susține pe Firea

Ieri seară, Victor Ponta a anunțat că formațiunea sa va avea candidat propriu la alegerile locale pentru funcția de primar general al Capitalei și nu va mai susține candidatul PSD, în persoana Gabrielei Firea.

„Nu ai cum sa te ascunzi sub fusta cuiva la locale. Nu poti sa te arunci in remorca altui partid. Au calitati Gabriela Firea si Nicusor Dan, dar e loc si de altii. Pro Romania va avea candidat la Primaria Capitalei. Candidatul Pro Romania nu va candida doar sa zica ca suntem si noi sa candidam aici.

Va veni cu un tip de personalitate politica diferita de Firea si Nicusor Dan. Pe 25 iulie anuntam candidatul la primaria generala si la sectoare. Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL“, a explicat liderul Pro România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI