Au promis benzină gratuită clienților în bikini, dar nu s-au așteptat la asta: ce a însemnat oferta

Ai crede că benzina și motorina nu au nevoie de niciun fel de reclamă, dar o benzinărie a încercat să-și eclipseze concurența printr-un marketing creativ.

Când vine vorba de marketing, există numeroase cărți și soluții pentru a-ți spori afacerea. În același timp, poți apela la câteva trucuri a căror utilitate a fost demonstrată de-a lungul anilor. În momentul implementării unor idei bune, ar fi bine să ai în vedere și modul în care oamenii pot interpreta o ofertă. Dacă nu, s-ar putea să te confrunți cu aceeași situație pe care au întâmpinat-o administratorii unei benzinării din Rusia.

Echipa de marketing din spatele lanțului de benzinării Olvi s-a gândit să atragă o varietate mai mare de clienți în locațiile sale. În acest context, au promis că vor oferi o alimentare gratuită cu combustibil celor care vin îmbrăcați în costum de baie. În momentul în care au gândit această ofertă, au sperat probabil că vor avea o grămadă de dominișoare atrăgătoare în bikini la pompă. Au existat și câteva astfel de situații, dar majoritatea, în mod suprinzător, au fost bărbați.

benzinarie alimentare gratuita bikini

Imaginile alăturate au fost imortalizate în localitatea Samara din Rusia. În contextul în care Olvi nu a specificat sexul persoanelor care pot profita de ofertă, foarte mulți bărbați s-au aliniat la pompă pentru a obține un plin de benzină fără bani.

Deși ideea a fost una bună, în mod real, nicio companie nu-și permite să ofere benzină sau motorină gratuit pentru prea mult timp. Din acest motiv, oferta a durat doar vreo 3 ore, timp în care, fotografiile cu bărbați în bikini au devenit virale pe internet. Aceeași ofertă a fost gândită în trecut de operatorii unor benzinării din Ucraina, dar nu a durat foarte mult până un număr mare de bărbați s-au aliniat să profite, îmbrăcați sumar. Unii au venit chiar și în încălțăminte cu toc înalt. benzinarie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI