Au desfăcut o păpușă pentru adulți să vadă ce are pe interior. Descoperirea este șocantă FOTO

Au desfăcut o păpușă pentru adulți să vadă ce are pe interior. Descoperirea este șocantă FOTO
Ce contine o papusa pentru adulti

Au desfăcut o păpușă pentru adulți să vadă ce are pe interior, iar descoperirea a fost una șocantă. Mulți se așteaptă ca păpușile pentru adulți să aibă un sistem osos asemănător cu al omului, însă nu este deloc așa. Păpușile pentru adulți au scheletul diferit, în funcție de prețul pe care îl au.

Ce are o păpușă pentru adulți la interior. Cei care au făcut descoperirea au fost șocați

Cei care au fost curoși să vadă ce are o păpușă pentru adulți la interior au fost șocați de ce au descoperit și au postat pe rețelele de socializare desoperirile făcute. Postarea a strâns zecii de mii de aprecieri, dar și de comentarii.

Astfel, cei care sunt curioși cum este scheletul unei astfel de păpuși trebuie să știe că este diferit de cel uman și este construit din fier. Cu cât modelul este unul mai scump, cu atât scheletul este unul mai complex. Astfel, prețul unei păpuși pentru adulți variază între câteva sute de euro și poate ajunge la câteva zeci de mii de euro.

Structură de metal cu balamale

Imaginea cu scheletul păpușii pentru adulți a devenit virală după ce a fost postată pe platforma Reddit. Postarea a strâns peste 40.000 de aprecieri, iar mii de oameni au avut câte ceva de spus vizavi de subiect.

Scheletele pentru păpușile destinate adulților sunt construite pe structuri din metal, iar în zonele articulațiilor au balamale, cuplaje cardanice sau bile. Peste aceste schelete, producătorii toarnă silicon.

Cât costă un model de o complexitate medie

Scheletul diferă de la un producător la altul, însă majoritatea seamănă. Spre exemplu, cele vândute de compania JSDolls și care sunt de o complexitate medie, costă 200-300 de dolari. Alte păpuși, care permit zeci de mișcări ale corpului, inclusiv a umărului în patru direcții, pot costa mii de dolari.

Prețul acestor păpuși pot ajunge și la câteva zeci de mii de dolari, în funcție de complexitate și de nivelul de personalizare cerut de către fiecare client.

Păpuși pentru adulți care vorbesc

De asemenea, sunt modele înzestrate chiar și cu o formă de inteligență artificială. Acestea din urmă sunt construite să poată susține unele conversații cu proprietarii lor.

De altfel, cererea pentru aceste păpuși scumpe este din ce în ce mai mare. Un studiu făcut de curând, citat de Toronto Sun, arăta că oamenii ar prefera să participe mai degrabă la o partidă de dragoste în trei cu un robot. Asta pentru că este foarte dificil să găsești o a treia persoană dispusă să facă așa ceva.