Păpușile sexuale care vor înlocui oamenii. Care e secretul lor și ce știu să facă, de fapt

Păpușile sexuale care vor înlocui oamenii. Care e secretul lor și ce știu să facă, de fapt
Care este secretul acestor păpuși

O companie din China a clonat corpul unei femei într-o păpușă sexuală. Păpușa este aproape identică înfățișării umane și nu își va schimba înfățișarea pentru cel puțin 50 de ani.

Care este secretul păpușilor sexuale. Ce știu să facă

DS Doll, păpușa sexuală creată de compania chineză, respectă cu o acuratețe de 99% trăsăturile reale ale fotomodelului chinez Jie, după care a fost creată, datorită unei tehnici incredibile, scrie Daily Star.

Chinezii au folosit scanere 3D și au reprodus detalii cum ar fi pielea de găină, venele ieșite în relief ale mâinii și păr uman, până și pe degete la picioare, pentru un realism futurist. Potrivit producătorilor, unele detalii fizice sunt mai subțiri de 0,03 milimetri. Ei provoacă acum vedetele, actorii de filme pentru adulți și influencerii să comande acest gen de păpuși cu chipul lor.

Un reprezentant al companiei a declarat pentru sursa citată că acest tip de păpușă sexuală reproduce ”o persoană cu o precizie fizică de peste 99% a caracteristicilor sale exterioare”.

Păpușa are o durată de viață de 50 de ani

Păpușa sexuală este creată dintr-un silicon asemănător cu ceara, care va păstra toate detaliile pielii umane și rezistă o viață, spun producătorii acestei păpuși.

”Părul este păr uman adevărat, provenit din saloanele din sudul Chinei. Avem furnizori de peruci, care colectează și sterilizează părul, care este apoi tăiat și coafat pentru utilizare. Putem folosi păr sintetic pentru țările sau piețele care nu permit importul de păr biologic sau pentru cei care nu doresc să-l folosească”, a precizat reprezentantul companiei.

Planul nostru este să nu ne limităm doar la vedete, ci să permitem oricui să-și facă o replică exactă a sa sau a unei persoane dragi, care să arate la fel și peste 50 de ani”, a mai adăugat oficialul.

Care este secretul acestor păpuși
Păpușile sexuale care vor înlocui oamenii. Care e secretul lor și ce știu să facă, de fapt

Păpuși antibacteriene

La începutul pandemiei, în Statele Unite, oamenilor li s-a cerut să evite adunările sociale, iar navigarea pe Tinder, Bumble sau Grinder era și ea redusă în acea perioadă, deoarece relațiile cu persoane străine puteau duce la o întâlnire cu noul virus.

Tocmai din acest motiv industria păpușilor sexuale era în creștere. Compania producătoare de roboți sexuali ”RealDoll”, își asigura clienții în acea perioadă că păpușile pe care le fabrică sunt complet sterile, fiind sigure pentru utilizare în vreme de pandemie.

„Izolarea nu înseamnă ceva rău. Toate RealDoll-urile sunt fabricate din silicon Platinum Grade și sunt în mod natural antibacteriene și non-porous! Suntem aici pentru a deveni însoțitorul tău perfect”, scria la acea vreme pe contul de Instagram al companiei.

Urmăriți Playtech.ro și pe