Astroloaga care a prezis pandemia a făcut o nouă predicție. Ce se va întâmpla în 6 luni

Astroloaga care a prezis pandemia a făcut o nouă predicție. Ce se va întâmpla în 6 luni
După ce a prezis pandemia de coronavius, celebra astroloaga face noi predicţii

Anul trecut, Jessica Adams vorbea, pentru prima oară, despre un virus care va shimba întreaga omenire şi a atras atenţia asupra zilei de 10 ianuarie 2020. S-a dovedit apoi că începutul anului venea cu primul caz confirmat de COVID-19 care a murit în Wuhan. Acum, astroloaga face o nouă predicţie despre prima jumătate a lui 2021.

A prezis pandemia iar acum ne spune ce se va întâmpla în următoarele luni

În vârstă de 56 de ani, Jessica Adams este unul dintre cei mai cunoscut astrologi din Marea Britanie. Aceasta a reuşit să prezică apariţia coronavirusului încă de anul trecut, motiv pentru care a plecat în Tasmania, Australia, unde trăieşte izolată.

“Știam ce urmează. Mi-am urmat propriul sfat. Eram foarte atentă. Câteodată trebuie să dai alarma și exact asta am făcut. Anul 2020 apărea precum tabloul Țipătul de Edvard Munch (pictor). Am vrut să îi avertizez pe oameni, despre pensii, despre economii și împrumuturi prea mari, despre faptul că lumea va fi dată peste cap”, a declarat ea, conform Daily Mail.

Din păcate, veştile cu privire la un vaccin pentru COVID-19 nu sunt deloc bune. Jessica spune că nu va exista, de fapt, nicio astfel de injecţie iar lumea va fi nevoită să înveţe să trăiască cu temutul virus.

În ceea ce priveşte predicţiile legate de Marea Britanie, astroloaga spune că aceasta “se va împărţi în patru state”.

“Ca urmare a BREXIT, Marea Britanie se va împărţi în patru state diferite. Banii se vor termina, însă oamenii îşi vor reveni repede după acest şoc economic. Este o revoluție totală și completă, nu o restarare, e o înlocuire. Totul se va schimba! Mereu am putut vedea lumea spiritelor și știu ce se va întâmpla înainte să aibă loc”.

De asemenea, Jessica Adams a vorbit despre un subiect controversat în Regatul Unit – plecarea Prinţului Harry în Statele Unite ale Americii şi îndepărtarea sa de Familia Regală. Presa scrie de luni de zile despre faptul că cei doi băieţi ai Prinţului Charles nu se mai înţeleg ca înainte, însă admiratorii acestora speră să găsească o modalitate de a redeveni fraţii de odinioară.

“Nu va mai există nicio cale de împăcare intre William şi Harry”.

După ce a prezis pandemia de coronavius, celebra astroloaga face noi predicţii
După ce a prezis pandemia de coronavius, celebra astroloaga face noi predicţii

Ce se va întâmpla cu alegerile din SUA

Un alt subiect fierbinte din această perioadă sunt alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, care vor avea loc marţi, 3 noiembrie 2020. Conform astrologului britanic, rezultatele finale vor fi amânate din cauza unor procese, în jur de trei săptămâni.

“Conducerea din SUA nu va fi republicană la anul și nu va fi nici Trump. Va fi despre comunitate, egalitate, feminism, femei și persoane de culoare. Noul președinte va fi precum Robin Hood”, mai spune Jessica Adams.

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidenţiale din SUA, depășind orice record în această materie. Asta înseamnă că peste 60% dintre cetăţeni au fost deja la urnele de vot. Donald Trump este în urma lui Joe Biden în sondajele naţionale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI