Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de luni, 6 aprilie

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de luni, 6 aprilie
Emisiunea Asia Express, sezonul 3 - ediția de luni 6 aprilie.

Asia Express, sezonul 3, le dă mari bătăi de cap concurenților. Ce îi așteaptă în Taiwan, dar și ce peripeții întâmpină concurenții rămași în competiție, veți afla urmărind ediția de luni seară, a celui mai urmărit reality show din această perioadă.

Emisiunea Asia Express, sezonul 3 – ediția de luni 6 aprilie

Aceasta a fost ultima ediție din Filipine. Doar 5 echipe au mers mai departe, în etapa următoare, adică Taiwan. Echipa care a strâns cele mai multe monede la finalul etapei s-a calificat pentru etapa următoare. Celelalte 5 echipe s-au luptat pentru unul din cele 10 bilete pentru avionul spre Taiwan. Frații Ristei au fost cei care au părăsit competiția.

În ediția de miercuri, 1 aprilie, concurenții de la Asia Express au avut parte de o provocare. Fiecare echipă a trebuit să își găsească coechipieri pentru a juca un meci de baschet. Așadar, concurenții de la Asia Express au strâns copiii de pe stradă pentru a juca un meci. Copiii le-au dat mari bătăi de cap concurenților. Blondele Carmen Grebinișan și Alina Ceușan s-au remarcat prin câteva aruncări la coș.

A început aventura vedetelor în Taiwan

Prima misiune a concurenților a fost să învețe câteva fraze în chineză pentru a se putea descurca în noua țară. Concurenții de la Asia Express au contunuat cu o probă destul de complicată și anume proba bețișoarelor chinezești. Pentru asta ei au învățat să folosească aceste bețișoare.

Următoarea probă a fost cea în care concurenții au avut de găsit ștampilele cu numele lor scrise în chineză.

Proba din templul lui Confucius

Gina Pistol le-a propus concurenților de la Asia Express un joc care s-a desfășurat într-un loc special, anume templul dedicat lui Confucius. Acest joc desfășurat în interiorul templului, trebuia să îi ducă pe concurenți la plicurile cu instrucțiunile pentru următoarea etapă.

Echipele au avut de căutat și găsit biletele din templu, pe care erau citate ale filosofului, care trebuiau completate.

„Filosofii ăștia au anumite fraze profunde care, majoritatea, sunt clișee, că de-aia devin citate”, a fost tactica după care s-a ghidat Adda…

Adda și Cătălin versus Ștefania și Speak

La jocul pentru amuletă desfășurat în cadrul templului lui Confucius, au participat echipele formate din Adda și Cătălin și Ștefania și Speak.

Ca să câștige amuleta concurenții au avut de căutat umbreluțele chinezești ascunse în templu. Acest joc le-a testat concurenților abilitățile de comunicare și spiritul de observație. Cei care au câștigat amuleta au fost Ștefania și Speak, care au fost mai rapizi decât echipa adversă.

Ștefania și Speak.
Emisiunea Asia Express, sezonul 3 – ediția de luni 6 aprilie.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI