Asia Express: Carmen Gărbenișan și Florin Ristei, de la tachinare la… sentimente mai bune. ”Să ai o femeie care aduce bani în casă!”

Carmen Gărbenișan și Florin Ristei, de la tachinare la… sentimente mai bune

Carmen Gărbenișan și Florin Ristei s-au tot tachinat pe timpul emisiunii Asia Express. AU lăsat impresia că nu se suportă, dar deja au apărut bârfe care spun că cei doi sunt ca doi adolescenți care se necăjesc din…iubire.

Carmen Gărbenișan și Florin Ristei, de la tachinare la… sentimente mai bune

Asia Express parcă a fost ca un ring de box pentru Carmen Gărbenișan și Florin Ristei, care nu s-au menajat deloc. S-au ”faultat” de câte ori au avut ocazia, însă în ultima perioadă agresivitatea s-a transformat în altceva. Mulți spun că cei doi au flirtat intens.

Chiar înainte să fie eliminat din concurs, blonda i-a donat bani lui Ristei în Filipine, iar dialogul dintre cei doi a stârnit hohote de râs din partea celorlalți concurenți, care au început să-i privească cu alți ochi.

”Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”, a spus Carmen Grebenișan. „Dar îi voi da lui Abagiu, ca să mă machieze frumos la nuntă, când o să mă mărit”, a continuat aceasta, lăsându-i lui Alex Abagiu de înțeles că este vorba despre nunta ei cu Ristei.

După ce Florin Ristei a ajutat-o să obțină imunitate, Carmen Grebenișan a recunoscut că artistul este ”de treabă” și chiar ”simpatic”.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan merg mai departe în Asia Express
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan merg mai departe în Asia Express

Cine a rămas în emisiunea Asia Express

Aventura fraților Ristei s-a terminat în Asia Express. Cei doi au fost eliminați în ediția de miercuri, 1 aprilie. A fost o emisiune plină de tensiune, care s-a terminat prost pentru frații Ristei. Dan și Florin Ristei au plecat acasă, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și biletul spre Taiwan, în fața lui Alex Abagiu și Radu, echipă care merge mai departe în competiție! ”Atmosfera era ca la înmormântare. A noastră!”, a spus Florin Ristei, după ce a aflat că pleacă acasă.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin Rizea sunt cele trei echipe care au primit biletele spre Taiwan, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în cea de-a doua destinație Asia Express, sezonul 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI