Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 5 aprilie

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 5 aprilie
Emisiunea Asia Express, de pe Antena 1, sezonul 3 - ediția de duminică 5 aprilie.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce specialități culinare are și Taiwanul, vă invităm să urmăriți astăzi emisiunea Asia Express, sezonul 3 la Antena 1. Reality show-ul este difuzat în fiecare săptămână, de duminică până miercuri, de la ora 19, după Observator.

Emisiunea Asia Express, de pe Antena 1, sezonul 3 – ediția de duminică 5 aprilie

Un fost concurent al emisiunii Asia Express, sezonul 3, Mario Fresh, a povestit ce înseamnă pentru el izolare și cum își petrece timpul. El mărturisește că suportă cu greu izolarea generată în contextul pandemiei de coronavirus și că cel mai greu i se pare că trebuie să stea singur în casă. Acesta a mai precizat că a slăbit și că va lansa o nouă piesă cu videoclip,

„După un calcul rapid, nu am fost olimpic la matematică, dar mă descurc, am 17 zile azi. Sincer, nu mai pot. Eu eram obișnuit să nu am timp în cele 24 de ore dintr-o zi să mi termin treburile înainte și acum mi se pare că am prea mult timp și mă și plictisesc. M-am uitat deja la foarte multe seriale, am făcut curățenie în casă de nu am ce să mai fac, am făcut curățenie generală după curățenie generală după care iar curățenie generală. Din păcate m-a prins singurel, pentru că iubita mea a venit din Londra și s-a dus la ea acasă, să stea în autoizolare din apartamentul ei de sus”, a spus Mario Fresh.

https://www.youtube.com/watch?v=jcLur8idlq4

Mario Fresh afirmă că acasă este mai relaxat decât la Asia Express

Cât a fost în competiția Asia Express, sezonul 3, pe ”Drumul Comorilor” Mario Fresh a făcut echipă cu Alex Velea. El a mai spus că își gătește singur, chiar dacă uneori face asta după sfaturile mamei, pe care tânărul o sună pentru a-i da indicațiile necesare.

Alex Velea și Mario Fresh.
Emisiunea Asia Express, de pe Antena 1, sezonul 3 – ediția de duminică 5 aprilie.

Acesta a mai afirmat că în cadrul experienței din Asia Express, era mult mai stresat decât este acu când se află în izolare, la domiciliu. Ar vrea ca perioada de izolare să se încheie cu participarea acestuia la un concert, deși este conștient că acest lucru este imposibil. Piesa pe care a anunțat că o va lansa peste două săptămâni se numește ”Ne mințim”, iar videoclipul este filmat în Tenerife.

Frații Ristei consideră ghinion faptul că au părăsit Asia Express

Frații Ristei au fost invitați să vorbească la Xtra Night Show despre eliminarea din Asia Express după ce au ieșit din competiție. Aceștia nu au reușit să treacă în etapa următoarea, adică plecarea în Taiwan, dar se pare că cei doi au acceptat înfrângerea.

”A fost vorba de ghinion”, au spus cei doi.