Artistul român care vrea să se întoarcă urgent din Belgia: „Nu vreau să fiu cipat ca o vită!”

Artistul român care vrea să se întoarcă urgent din Belgia: „Nu vreau să fiu cipat ca o vită!”
Artistu roman care vrea sa se intoarca din Belgia

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și-a refăcut viața în Belgia, după moartea fiicei sale de numai 10 ani și despărțirea de fosta soție. Acum, cântărețul este pe cale de a se căsători pentru a doua oară, însă este îngrijorat în privința noilor legi ce se prefigurează a fi luate de autoritățile belgiene. Despre cine este vorba.

Care este cea mai mare temere a lui Mihai Onilă

Viața nu a fost ușoară pentru Mihai Onilă. Fostul solist al trupei Axxa a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale atunci când fiica lui Ioana a murit la frageda vârstă de 10 ani. Acum, artistul vrea să-și refacă viața în Belgia, acolo unde stabilit de mulți ani, alături de Laura, femeia care i-a readus iubirea în suflet.

Cu toate acestea, fostul membru al trupei Axxa nu are parte de liniște, deoarece este speriat de legea cipării care se prefigurează a fi luată, în curând, de autorități. Mihai Onilă refuză vehement ideea de a se lăsat cipat, motiv pentru care își dorește cu ardoare să revină în România, cât de curând posibil.

„În Belgia se propune o lege a cipării! Eu nu sunt de acord să fiu cipat ca o vită! Un cip care să-ți dea voie să mânânci, să trăiești, să te duci la bancă, tot! Vreau să plec de aici, să vin în România! Nu am cetățenie belgiană si nici nu mă grăbesc deocamdată”, a declarat fostul solist de la trupa Axxa, la Prima TV.

Fiica lui Mihai Onilă a murit la doar 10 ani

Acum șase ani, celebrul cântăreț Mihai Onilă a trecut printr-o tragedie de zile mari, după ce și-a pierdut fetița, Ioana, la doar 10 ani, din cauza unei boli nemiloase.

„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte.

În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion.

Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor! În ultimele 2 săptămâni am trecut și eu prin stările acuzate de oamenii care “cred” că au un virus, dar nu cred în această boală, cred că este cea mai mare minciună spusă vreodată omenirii”, declara Mihai Onilă, în noiembrie 2020, exclusiv pentru playtech.ro.

Mihai Onilă și actuala lui parteneră de viață vor să se căsătorească în cel mai scurt timp posibil. La un an de la divorț, fostul solist de la Axxa a întâlnit-o pe Laura, femeia care i-a readus speranța în suflet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI