Aroganță maximă pe Tik Tok. O cunoscută vedetă din România s-a lăudat cu un cadou de peste 300.000 de euro

Aroganță maximă pe Tik Tok. O cunoscută vedetă din România s-a lăudat cu un cadou de peste 300.000 de euro
Ce vedeta din Romania a primit un cadou exorbitant

Aroganță maximă pe Tik Tok. O cunoscută vedetă din România s-a lăudat cu un cadou de peste 300.000 de euro. Despre ce vedetă este vorba, citiți în articolul de mai jos.

O vedetă de la noi a primit cadou un Lamborghini Urus. Bolidul de lux costă nu mai puțin de 380000 de euro

Aroganță maximă pe Tik Tok din partea unei vedete de la noi, care se laudă cu un cadou de 380000 de euro. Vedeta care se laudă cu cadoul de o sumă exorbitantă este nimeni alta decât Loredana Chivu.

Loredana Chivu s-a lăudat pe rețelele de socializare că a primit drept cadou un Lamborghini Urus în valoare de 380000 de euro. Astfel, Loredana Chivu-cadou scump, sunt cuvintele care au băgat în fibrilații internetul.

Loredana Chivu și-a lăsat prietenii cu gura căscată

Loredana Chivu și-a lăsat prietenii virtuali cu gura căscată după ce le-a arătat că a primit un cadou în valoare de nu mai puțin de 380.000 de euro. Loredana Chivu, cadou scump, sunt cuvintele din cauza cărora multe vedete de la noi nu vor mai avea somn nopțile.

De la cine a primit Loredana Chivu cadou scump este întrebarea care nu le va da liniște nici oamenilor de rând. Cu toții se vor întreba, de aici mult timp înainte, cine să fie bărbatul care să îi facă cadou Loredeanei Chivu o asemenea sumă de bani.

Loredana Chivu, una dintre cele mai dorite femei din România

Fosta asistentă tv este una dintre cele mai dorite femei din România, iar admiratorii cu foarte mulți bani par să nu lipsească. Normal, fanii vedetei au fost curioși să afle cine este cel care are o așa putere financiară încât să îi dea cadou Loredanei Chivu sute de mii de euro.

Loredana Chivu care a primit un cadou foarte scump nu a dorit să dezvăluie numele bărbatului care a făcut asta. În plus, ea a mai primit și un buchet imens de trandafiri roșii, semn că este extrem de iubită. Loredana Chivu, pe lângă cadoul scump a primit și un mare buchet de trandafiri roșii, semn că admiratorul misterios este topit după ea.

Mesajul Loredanei Chivu la prezentarea cadoului

Happy me, new love. Lamborghini Urus #2021 #dreamcar #luxurylifestyle #blessed”, este mesajul cu care Loredana Chivu și-a prezentat noua mașină și cu care și-a înnebunit admiratorii.

De asemenea, pentru a se vedea că nu glumește, bolidul de lux are numărul Lore, în locul numerelor de înmatriculare și este plină de baloane roșii. Cadoul Loredanei Chivu are, de asemenea, pe capotă, o mare fundă, tot roșie bineînțeles.

Loredana Chivu-cadou, a primit zeci de mii de like-uri

Postarea Loredana Chivu, cadou scump, a primit peste 170000 de aprecieri pe Instagram, iar comentariile au curs gârlă. Mulți s-au întrebat, pe bună dreptate, de unde atâția bani.

”Bravo ție !!! Ești frumoasa , tânăra , bucură-te de viața și traieste-o din plin . Ești de apreciat./De unde baaaa atâția bani?/ Super tare!!! Oare cât costa o asemenea minunăție??/ Bravo tie fata desteapta!La cati mai multi kilometrii fara accidente!/ Felicitari, s-o stapaesti sanatoasa si fara incidente pupici/ Misto! Schimbi mașinile ca și cum schimb eu sosetele sa o stăpânești sănătoasă!/ Ferească Dumnezeu ‘ loredanoo care o fi astâ, să ti traiască”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea Loredana Chivu cadou.

O firmă din Dubai i-a comentat Loredanei Chivu la postarea cadoului scump

Printre comentariile lăsate la postarea Loredana Chivu- cadou scump, se regăsește și o firmă din Dubai, care se ocupă cu închirierea de mașini. Prin oferta ”activity_in_dubai” se regăsesc și mașini exact ca a Loredanei Chivu. Astfel, mulți se întreabă dacă nu cumva, Loredana Chivu a primit cadoul de pe acele tărâmuri însorite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI