31 iul. 2024 | 12:15

Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai

Monden
Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai
„Îmi place să stau în apartamentul meu din Bandra”

Pentru întreaga lume este unul din cei mai bine plătiți actori de origine indiană. Cu toate astea, conform informațiilor, deși are o avere uriașă, nu investește banii în case de lux. În aceeași ordine de idei, au apărut și imagini din care reiese cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai.

Salman Khan nu investește banii în case de lux

Celebrul actor indian Salman Khan este iubit de milioane de oameni. Considerat nul dinter cei mai bogați actori de la Bollywood, industria cinematografică indiană, carismaticul actor se pare că nu este dispus să-și investească avereea în imobiliare de lux. Cel puțin așa reiese din articolele scrise despre el în presa indiană.

Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai

La începutul lunii aprilie a.c., au apărut imagini inedite cu reședința sa, Galaxy Apartments din Mumbai. Imaginile aveau să apară, după ce ministrul șef din Maharashtra, Eknath Shinde, a vizitat reședința actorului Salman Khan.

Deși surprinzătoare această vizită, ea a avut un motiv aparte. Cu doar câteva zile înainte de vizita oficialului, aici avusese loc un incident cu focuri de armă, iar casa în care locuiesc Salman Khan şi Iulia Vântur, a fost ţinta unui atac armat.

În urma vizitei, oficialul l-a asigurat de protecție după recentele focuri de armă, iar videoclipurile de la întâlnirea lui Salman și a familiei sale au atras atenția pe social media. Mulți pe X (fostul Twitter) și Reddit au reacționat la decorul „mediocru și simplu” de la casa actorului

Salman Khan la un pas de o tragedie

Așa cum spuneam anterior, în luna aprilie a acestui an, au avut loc incidente în casa celebrului actor, când s-au tras focuri de armă. Din fericire, Salman și familia sa au scăpat nevătămați, dar securitatea în jurul casei lor a fost sporită.

Galaxy Apartments, situat în Bandra, este locuința lui Salman Khan de mulți ani, în ciuda faptului că acesta își poate permite un apartament mai mare și mai luxos.

Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai

Incidentul care a avut loc în fața casei lui Salman Khan a implicat doi indivizi pe o bicicletă care au tras trei focuri de armă în fața apartamentului. Deși nu au fost raportate răniți, măsurile de securitate au fost sporite, iar poliția a inițiat o anchetă.

„Părinții mei locuiesc în apartamentul de deasupra mea”

A ales să rămână acolo din cauza atașamentului puternic față de familia sa, în special față de părinții săi, care locuiesc în aceeași clădire. Într-un interviu vechi, Salman Khan a fost întrebat de ce nu se mută, având în vedere că nu banii sunt cei care l-ar împiedica, actorul declarând că:

„Îmi place să stau în apartamentul meu din Bandra în locul unui bungalou mare și luxos, deoarece părinții mei locuiesc în apartamentul de deasupra mea.

Încă de când eram copil am luat același viraj la stânga sau la dreapta și nu aș vrea să fie altfel.

Este o sală cu trei camere, dar nu știu cum a devenit o sală cu o cameră. Când urcăm, mergem să ne întindem lângă mama și tata”.

Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai

Artistul are o avere uriașă, alături de familie

Familia lui Salman Khan a fost dinamică în lumea divertismentului pentru o lungă perioadă de timp. Cariera familie Khan în Bollywood, care a început cu Salim Khan, a ajuns acum la cea de-a treia eră.

Tatăl lui Salman Khan, Salim Khan, este un eseist renumit în Bollywood, din pana căruia au ieșit relatările multor filme de succes. Conform celor mair ecente date, în 2024 Salman Khan depășește de unul singur abundența totală a celor doi frați ai săi.

Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux.

În 2017, revista Forbes l-a clasat pe Salman Khan pe locul 9 în topul celor mai bine plătiți actori și pe locul 71 în topul celor mai bine plătite celebrități din lume.

El a ocupat primul loc pe lista Forbes India a celor mai bogate celebrități indiene în 2017 și 2018, dar a căzut pe locul 3 în 2019. Începând cu 2024, averea netă a actorului, ajuns la 59 de ani, depășește 347 de milioane de dolari.

Actorul a intrat în atenția românilor, din momentul în care celebra Iulia Vântur ar fi devenit partenera de viață a actorului, ulterior apărând și extrem de multe speculații pe marginea relației dintre cei doi.

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Pot exploda telefoanele, precum pagerele Hezbollah? Răspunsul fizicianului Cristian Presură
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro