Apariția uluitoare a Vulpiței de la Acces Direct. Fanii au înlemnit: „Și-au bătut joc de tine!“

Vulpița face ce face și uimește din nou. De această dată, soața lui Viorel a postat o fotografie în care apare mai excentrică decât a fost vreodată în cele patru luni de când a ajuns la Acces Direct, unde și-a făcut cunoscută povestea. Telenovela fără de sfârșit de la Antena 1 a împărțit țara în două: cei care sunt de părere că soții Stegaru ar trebui să se întoarcă la Blăgești, acolo unde le e locul, în timp ce alții o compătimesc pe Veronica și o susțin.

Ultima apariție a Vulpiței, luată la mișto de internauți

De când a ajuns pe platourile de filmare ale emisiunii Acces Direct, Veronica Stegaru, alias Vulpița, a cunoscut numeroase schimbări de look, trecând chiar de la șaten la blond. A schimbat numeroase ținute și s-a lasat chiar tatuată, în ciuda faptului că Viorel a făcut o criză de nervi când a auzit.

Astfel, Vulpița a trecut de la statutul de fată de la țară, la unul de divă de Capitală. Cu toate acestea, părerile în online sunt împărțite. O mare parte dintre cei ce urmăresc aparițiile Veronicăi Stegaru sunt de părere că aceasta este batjocorită de echipa emisiunii, ba chiar pusă în situații jenante pentru a crește audiența.

De curând, Viorel, Veronica și Rafaelo au scos piesa „Om bogat sau om sărac“, în care vedeta de la Blăgești apare îmbrăcată și machiată fistichiu, transformare ce nu le-a fost pe plac fanilor.

„Și-au bătut joc de tine!“

Chiar dacă Vulpița a fost aranjată de profesioniști în domeniu, fanii acesteia sunt total dezamăgiți de felul în care se lasă batjocorită. În poză, Veronica poartă o rochie violet extrem de pompoasă și cu un machiaj al ochilor și al buzelor tot în nuanțe de violet, strident.

„Își bat ăștia joc de tine; Veronica, nu te mai lăsa așa transformată, ăștia fac așa pentru audiență; Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot“, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea Vulpiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI