Imaginile au fost făcute publice! Ce a făcut acum Vulpița de la Acces Direct, cu doi bărbați celebri

Imaginile au fost făcute publice! Ce a făcut acum Vulpița de la Acces Direct, cu doi bărbați celebri

Le priește în Capitală! Veronica și Viorel Stegaru au parte de cele mai bune lucruri din viața lor, datorită Acces Direct. Își pot satisface unele nevoi pe care adesea le uitau, se bucură de un ban în plus pe care îl trimit fetei lor, aflată încă la Blăgești, și au colaborări muzicale cu diferiți artiști. Surprinzător este că se poate mai mult! Noutatea din viața familiei Stegaru poate fi numită simplu: un cuplu și jumătate. Liantul: Vulpița.

Vulpița de la Acces Direct, cu doi bărbați celebri

După ce au anunțat, în urmă cu câteva zile, că vor lansa o piesă, iată că așteptarea a luat sfârșit. În cadrul ediției de marți seară de la Acces Direct, Rafaelo, Vulpița și Viorel au lansat prima lor piesă împreună, care are deja un real succes pe Youtube. Colaborarea a venit după ce Viorel și Vulpița și-au aruncat vorebe grele. Evenimentul a fost cel care, pentru un moment, i-a făcut să îngroape securea războiului, căci la filmări au fost nevoiți să facă o figură frumoasă, în pofida disputelor ”din culise”.

Cu piesa lansată, cei doi s-au întors la atitudinile lăsate în platou, înainte de filmări. Între timp, piesa celor trei a strâns, în mai puțin de 24 de ore, peste jumătate de milion, curând, probabil, să atingă următorul prag. Nici în topul preferințelor nu stă delor rău, în prezent piesa ”Om bogat sau om sărac” ocupând locul 4.

Imaginile au fost făcute publice! Ce a făcut acum Vulpița de la Acces Direct, cu doi bărbați celebri
”Om bogat sau om sărac”, noua piesă a lui Rafaela, alături de Vulpița și Viorel 

În această dimineață, Vulpița a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu mesaj prin care le mulțumește tuturor pentru vizualizări, dar se și bucură pentru faptul că oamenilor le place piesa.

”Buna dimineața! Mă bucur ca va place piesa. O găsiți pe YouTube Om bogat sau om sărac”, a scris Veronica Stegaru pe pagina sa de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI