Anunțul zilei în fotbalul mondial. Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, implicați într-o afacere de multe sute de milioane după ce au fost ofertați de același club

Anunțul zilei în fotbalul mondial. Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, implicați într-o afacere de multe sute de milioane după ce au fost ofertați de același club

Lionel Messi este foarte aproape de un contract fabulos în Statele Unite ale Americii. Englezii de la The Times scriu că jucătorul a primit o ofertă de la clubul deținut de David Beckham. Și Cristiano Ronaldo este pe lista lui Inter Miami.

Lionel Messi, ofertă de la Inter Miami, clubul patronat de David Beckham

După ce au făcut echipă într-un meci de șah, într-o campanie de martketing care are deja succes, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo ar putea să ajungă la același club. The Times a făcut anunțul zilei în fotbalul mondial și scrie că David Beckham i-a făcut o ofertă lui Messi și este foarte aproape să-l convingă să semneze contractul. De altfel în presa americană au existat deja mai multe materiale în care se spune că fotbalistul sud-american și-a găsit deja o locuință în Miami. Jurnaliștii britanici nu au aflat ce salariu va avea Messi, dar știu că va fi cel mai bine plătit jucător din istoria campionatului nord-american de fotbal.

Inter Miami pregătește o ofertă și pentru Cristiano Ronaldo

Inter Miami are în plan alte trei lovituri. Cesc Fabregas și Luis Suarez, doi dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi, dar și Cristiano Ronaldo. Portughezul este liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Manchester United, și ar putea ajunge în SUA chiar din această iarnă. Ronaldo are și alte oferte. Newcastle și un club din Arabia Saudită sunt gata să-i ofere contracte foarte mari.

Inter Miami e un club fondat în 2018. Echipa se clasează în prezent pe locul 6 în MLS și este antrenată de britanicul Phil Neville. Cel mai cunoscut jucător al echipei a fost până acum câteva luni Gonzalo Higuain, care a decis să se retragă din fotbal.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt în aceste zile la Campionatul Mondial de Fotbal. Argentinianul a marcat două goluri, în tot atâtea partide, iar Cristiano Ronaldo unul în confruntarea Portugalia – Ghana.

Urmăriți Playtech.ro și pe