Anunțul trist făcut de Vlăduța Lupău. Nu mai face nuntă cu Adi Rus. Vestea a surprins pe toată lumea

Anunțul trist făcut de Vlăduța Lupău. Nu mai face nuntă cu Adi Rus. Vestea a surprins pe toată lumea
Vlăduța Lupău nu mai face nunta cu Adi Rus. Ce se întâmplă în viața artistei?

Vlăduța Lupău vine cu un anunț neașteptat. Cântăreața de muzică de petrecere le-a oferit o veste tristă fanilor care abia așteptau să o vadă în rochie de mireasă. Din păcate, vedeta nu mai face nuntă cu Adi Rus. Cei care o iubesc și o urmăresc intens pe rețelele de socializare nu au înțeles motivul pentru care evenimentul nu va mai avea loc. „Mai am ceva să vă zic…”. Care este motivul pentru care ziua cea mare se lasă atât de mult așteptată?

Vlăduță Lupău nu mai face nuntă cu Adi Rus: anunțul a șocat pe toată lumea

Vlăduța Lupău și Adi Rus se bucură de o poveste de dragoste ca în basme. Cei doi se iubesc de ani buni, iar în vara acestui an au devenit pentru prima oară părinți. Porumbeii s-au căsătorit civil în anul 2019, dar nunta lor mai are și acum de așteptat. Din păcate, petrecerea imensă în cinstea lor care trebuia să aibă loc în anul 2020 a fost amânată din cauza pandemiei.

Cântăreața a decis ca și anul acesta să pună pe ultimul loc evenimentul pentru că îl va creștina pe micuțul ei și cel mai probabil dorește să se bucure de cele două date speciale în ani diferiți. Cu toate astea, toți sunt extrem de fericiți că artista a devenit în sfârșit mamă și că a putut duce la bun sfârșit această sarcină.

„Pică într-o zi de marți (n.r botezul). De ce e marți? Pentru că toți artiștii nu pot în weekend, nici nașii, nu pot nici eu în weekend, fotbaliștii nu pot nici ei”, a spus artista, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum a ales numele băiețelului?

Un număr foarte mare de oameni nu au înțeles numele pe care îl va purta micuțul, mai cu seamă că nu este deloc des întâlnit. Iair este un nume biblic ce ascunde o semnificație aparte.

Mai exact, el înseamnă: lumină și strălucirea lui Dumnezeu. Acest nume este prezentat în Marcu 5:21-43; Luca 8:41-56; cf. Matei 9:18-26 ca fiind conducătorul sinagogii a cărui fiică a fost vindecată de Mântuitorul Iisus Hristos.

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, scrie pe invitația de botez a lui Iair, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe