Anunțul lui Smiley i-a șocat pe fani. Artistul, așa cum nu l-ați mai văzut vreodată: FOTO

Anunțul lui Smiley i-a șocat pe fani. Artistul, așa cum nu l-ați mai văzut vreodată: FOTO
Smiley și-a șocat fanii! Ce a făcut artistul? A postat totul în mediul online

Smiley și-a șocat fanii de-a dreptul! Artistul nu a fost văzut prea des în ipostaza pe care tocmai le-a arătat-o prietenilor din mediul virtual. După cele văzute, cei care îl apreciază s-au împărțit în două tabere. Unii au fost de acord cu decizia sa, alții s-au arătat supărați de schimbarea aferentă.

Smiley și-a șocat fanii. Ce a făcut artistul?

Smiley a aflat, se pare, rețeta succesului, asfel că de atăția ani a știut cum să-și țină publicul aproape și să mențină o legătură strânsă între el și fani. Pentru a reușit acest lucru, mereu s-a consultat cu aceștia și i-a informat întâi de toate de schimbările ce aveau să vină în viața lui. Smiley, deja cunoscut pentru stilul lui lejer pe care îl adoptă de ani buni, care e conturat de părul său lung, neglient aranjat, a ales să facă o schimbare majoră.

„Chiar acum sunt la salonul lui @florinnoje din Piața Romană. El m-a sfatuit să-mi las părul lung, tot el urmează să mă și tundp. ??‍♂️ Aștept propunerile voastre de tunsori până la ora 21, iar asta nu înseamna că nu mă tund tot cum vreau eu ?”
Smiley

Smiley și-a șocat fanii! Cum s-a fotografiat artistul?
Smiley și-a șocat fanii! Cum s-a fotografiat artistul?

Smiley: „Stilul nu vine din haine, ci din atitudine“

Cei mai mulți știu că apariția lui Smiley, extrem de apreciată de numeroși designeri i se datorează și Irinei Voinea, cea cu care lucrează deja de ani buni pe partea imaginii. Voinea a fost și pe placul altor artiși de la HaHaHa Production, așa că au „împrumutat-o” și ei pentru câteva apariții. Feli este chiar îndrăgostittă de piesele vestimentare ale designer-ului, alegându-le deseori în cadrul concertelor sale.

„Dacă ar fi să folosesc termenii Irinei Voinea, care mă ajută pe partea de styling, cea mai bună descriere a stilului meu este smart casual. Mai simplu spus, încerc să combin haine care mă avantajează și care îmi plac. Sunt undeva între clasic și young”
Smiley (Sursa: marieclaire.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI