Câte operații estetice are Gina Pistol. Iată cum arăta în 2012 iubita lui Smiley, la show-ul Serviți, vă rog

Câte operații estetice are Gina Pistol. Iată cum arăta în 2012 iubita lui Smiley, la show-ul Serviți, vă rog
Gina Pistol a făcut mai multe operații estetice, inclusiv o blefaroplastie

Actrița Doinița Oancea a postat pe contul personal de Instagram o fotografie din anul 2012 în care apare Gina Pistol. Prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite a făcut între timp mai multe operații estetice despre care a acceptat să vorbească deschis.

Gina Pistol a făcut mai multe operații estetice, inclusiv o blefaroplastie

Este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din România, dar pentru asta a făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului și nu s-a ferit să vorbească deschis despre fiecare dintre ele. Pentru a avea nasul pe care și-l dorește, iubita lui Smiley a suferit nu mai puțin de 4 intervenții chirurgicale, iar în anul 2009 a folosit silicon pentru augmentarea buzelor.

Nu a fost o decizie inspirată, întrucât au apărut complicații și a fost nevoită să apeleze din nou la esteticieni pentru îndepărtarea chisturilor care i-au apărut în buze. În 2016, vedeta a făcut o blefaroplastie, intervenție chirurgicală prin care se corectează surplusul de piele de pe pleoape.

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, a mărturisit Gina Pistol.

Foto: Instagram Gina Pistol
Foto: Instagram Gina Pistol

Doinița Oancea a postat recent pe contul personal de Instagram o fotografie din anul 2012, în care Gina Pistol apare alături de nea Marin. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au transmis că este frumoasă, iar unii s-au amuzat copios.

„I-a fugit ochiul lui nea Marin”, i-a scris un admirator, în timp ce un alt internaut a comentat: „Ha, ha! Nea Marin ți-ar da brânci. O îmbrățișare pentru voi.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI