Antonia, transformare totală. Cântăreața seamănă foarte mult cu Tokyo din Casa de Papel

Antonia, transformare totală. Cântăreața seamănă foarte mult cu Tokyo din Casa de Papel
Antonia a avut virusul covid. Ce a povestit Alex Velea, simptomele celor doi

Antonia surprinde cu fiecare apariție a ei. Însă, de această dată fanii artistei au rămas de-a dreptul cu gura căscată.  Pe internet au apărut imagini cu frumoasa vedetă, în care seamănă izbitor cu Tokyo din Casa de Papel.

Antonia, schimbare radicală de look

Frumoasa artistă a apărut pe internet cu părul scurt și negru, iar imaginile i-au uluit pe fanii ei, care au reacționat imediat prin aprecieri și comentarii. Vedeta apare într-o fotografie cu un look care i-ar putea face pe mulți să o confunde cu Tokyo din Casa de Papel.

Imaginea care i-a uluit pe admiratorii cântăreței a apărut pe contul de Instagram al make-up artistei vedetelor Ema Uta. În poză se poate vedea Antonia cu un look cu totul diferit față de cel cu care erau obișnuiți fanii ei. Este tunsă scurt, cu breton, părul negru și un machiaj care o face extrem de sexy și atrăgătoare.

Prima dintre vedetele care au remarcat asemănărea dintre Antonia și Tokyo a fost nimeni alta decât celebra Inna. Aceasta din urmă a avut o reacție de uimire exclamând:”OMG”, când a văzut schimbarea radicală suferită în shooting de iubita lui Alex Velea.

Reacțiile fanilor nu au încetat să întârzie. Mii de aprecieri și comentarii au curs alăturat fotografiei în care apărea Antonia cu noul look.

Ferească Dumnezeu ! Așa frumusețe!/ Superba/Look like Tokyo /Wow/Foarte frumoasă/Fară egal, au fost doar câteva dintre comentariile postate de admiratori.

Cum și-a câștigat artista primii bani?

Antonia a crescut în Statele Unite, iar apoi la adolescență a venit în România. Puțini știu, însă, că frumoasa artistă și-a câștigat singură banii încă de la vârsta adolescenței. Cea care a povestit despre acest lucru a fost chiar mama artistei. Ea a dezvăluit într-un interviu pentru o publicație, cum fiica ei avea grijă de copiii din cartier, îi îngrijea în lipsa părinților, iar pentru asta era plătită cu 10 dolari pe oră.

Mama Antoniei a vorbit despre cum a reușit artista să-și câștige primii bani. Asta se întâmpla pe vremea când se afla în America. Atunci Antonia era plătită de unii părinți dn cartierul unde locuia cu 10 dolari pe oră pentru a sta cu copiii lor, pentru a le aduna jucăriile și pentru a face curățenie.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România.”, a spus mama artistei, conform Cancan, care citează Business Magazin.

Antonia este în prezent una dintre cele mai apreciate artiste din România, numărându-se și printre cele mai frumoase femei din lume. Are o carieră muzicală de succes la nivel internațional. Este mamă a trei copii, o relație frumoasă cu artistul Alex Velea și se poate numi cu adevărat o femeie cu adevărat împlinită.