Vrea să se însoare cu Antonia. Sportivul a făcut anunțul live, la TV: ”Velea, să nu te superi”

Vrea să se însoare cu Antonia. Sportivul a făcut anunțul live, la TV: ”Velea, să nu te superi”
Antonia a avut virusul covid. Ce a povestit Alex Velea, simptomele celor doi

Kickboxerul Benny Adegbuyi, în vârstă de 35 de ani a fost prezent ieri în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a acceptat să participe la sosurile iuți.

Vrea să se însoare cu Antonia!

Acesta a mâncat iute mai mult decât să răspundă la întrebările incomode pregătite de Cătălin Măruță, semn că rezistă bine în fața provocărilor. Însă acesta a acceptat să răspundă la două întrebari inedite, în detrimentul consumului de sosuri iuți, și anume:

„Dacă i-ai avea în față pe Daniel Ghiță, Ciprian Sora și pe Cătălin Moroșanu, căruia i-ai aplica un croșeu fără să ai prea multe remușcări?”
„Cătălin. Duce, e puternic. Nu s-ar supăra, e prietenul meu.”

„Dacă nu ai fi căsătorit și ai fi obligat să ai o relație cu o femeie din showbizul românesc, pe care ai alege-o?”
Antonia, e cea mai frumoasă! Velea, să nu te superi pe mine! Ești prietenul meu. Nu mai pot să mănânc iute oricum”, a răspuns sportivul, menționând și că el și cu Alex Velea și cu Antonia sunt foarte buni prieteni.

Recent, Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76, la finele anului 2020. După victoria printr-un KO tehnic, acesta a devenit primul român care l-a învins pe Badr Hari, dar și primul care a câștigă contra unui campion mondial. Mai mult decât atât Benny este și primul kickboxer din lume care a reușit să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

Povestea de viață a lui Benny Adegbuyi

Tot invitat într-o emisiune a lui Cătălin Măruță, Benny Adegbuyi și-a spus povestea de viață impresionantă.

„Eu, la 2 ani, împreună cu părinţii mei, am plecat să locuim în Nigeria. Acolo a apărut şi sora mea în peisaj. Când aveam 7 ani şi ea 4 ani ne-am întors înapoi în România, doar cu mama. Ulterior, mama s-a întors în Nigeria şi am rămas doar cu bunica. Părinţii s-au despărţit, au încercat să salveze relaţia, dar nu au reuşit. Mama a plecat apoi la muncă în Italia şi ne-a fost greu…

Doi ‘coloraţi’ într-un oraş de albi în anul 1985, îţi dai seama că nu era cel mai uşor lucru. Eu am o poreclă, „Negrule”, doar prietenii îmi spun aşa, dar te obişnuieşti. Şi de multe ori ai parte şi de avantaje. Eram singurii mulatri din orăşelul ăla, toată lumea ne simpatiza, adică au fost şi lucruri bune pe lângă răutăţile cu care te întâlneşti şi în ziua de azi”, a mărturisit sportivul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI