Cum a ironizat-o Iulia Albu pe Anamaria Prodan. Cătălin Măruță a început să râdă

Cum a ironizat-o Iulia Albu pe Anamaria Prodan. Cătălin Măruță a început să râdă
Iulia Albu, ironii la adresa impresarei Anamaria Prodan

Iulia Albu revine cu comentarii aspre în dreptul celor care nu sunt îmbrăcați bine. Cunoscuta vedetă de la Pro TV a luat-o la puricat pe nimeni alta decât Anamaria Prodan. Ce a spus despre ipostaza în care s-a lăsat surprinsă celebra impresară și cum a ironizat-o?

Iulia Albu, ironii la adresa impresarei Anamaria Prodan

Ziua de marți e neagră la Pro TV în cadrul rubricii care o are în prim-plan pe nimeni alta decât pe Iulia Albu. Criticul de modă nu se teme să-și spună adevărul și să pună la zid pe oricine nu se îmbracă bine.

Cunoscuta vedetă și-a atras multe antipatii în lumea showbiz-ului românesc din cauza comentariilor extrem de acide și prea aspre pe care le-a făcut de-a lungul vremii. Iată că azi Anamaria Prodan a fost cea care a intrat în gura lupului.

Celebra impresară a ajuns în rubrica Iuliei chiar cu două fotografii. Într-una din ele apare alături de Luca, fiul din relația anterioară a lui Laurențiu Reghecampf, iar în cea de-a doua se află în Dubai.

Dacă în ipostaza în care se află alături de o prietenă la plajă, în costum de baie, nu s-au putut spune prea multe, în cazul primei poze Iulia a găsit ce să comenteze. Criticul a subliniat faptul că Anamaria trebuia să acorde o mai mare atenție detaliilor și să nu „spargă” cromatica ținutei sale din nuanțe de albastru cu o poșetă neagră.

  • Vezi pozele în Galeria FOTO

Cătălin Măruță a încercat să o îmbuneze pe colega de platou

Cătălin Măruță a încercat să liniștească apele și a spus: „Poate nu avea poșetă chiar culoarea aia…” Fosta soție a lui Mihai Albu a spus ironic faptul că nu are cum ca tocmai Anamaria Prodan să nu aibă bani de încă o altă poșetă care s-ar fi potrivit cu mult mai bine vestimentației. De asemenea, colega de platou a soțului Andrei a sfătuit-o pe impresară să nu se asorteze niciodată cu persoana de care e acompaniată la ieșirile în oraș. 

„Ia uitați-o și pe Anamaria Prodan! Îmi place că postează în ipostaze firești, iar mesajul care însoțește fotografia e format din niște inimioare. Eu n-aș pune o geantă neagră la o rochie sau salopetă albastră. Nu vă asortați cu domnul pe care îl însoțiți. Voi nu sunteți crema și aluatul dintr-o prăjitură, așa că imaginea trebuie să fie opusă. Anamaria Prodan chiar nu are de unde să-și ia o geantă de aceeași culoare…”
Iulia Albu (Sursa: „La Măruță”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI