Antonia și Alex Velea, detalii picante din relația lor. Ce le-au dezvăluit juraților de la Chefi la Cuțite VIDEO

Antonia și Alex Velea, detalii picante din relația lor. Ce le-au dezvăluit juraților de la Chefi la Cuțite VIDEO
Antonia și Alex Velea, detalii picante din relația lor. Ce le-au dezvăluit juraților de la Chefi la Cuțite

Surpriză de zile mari pentru Alex Velea și Antonia. Cei doi artiști le-au dezvăluit juraților de la Chefi la Cuțite secretul relației lor. Detalii picante din povestea lor de dragoste. Motivul pentru care și-au ascuns relația, la început. Ce spune Alex Velea despre Maya, fiica Antoniei.

Antonia și Alex Velea, detalii picante din relația lor

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai sudate și celebre cupluri din showbizul românesc. Cei doi artiști sunt împreună de opt ani jumate, dar se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Au milioane de fani în toate colțurile țării, cariere de succes în muzică, un fizic de invidiat și o familie superbă, tablou completat de cei doi copii ai lor, Achim și Dominic.

Sunt tineri, celebri, frumoși și lucrează foarte mult pentru ca celor mici să nu le lipsească nimic. Mămică responsabilă, Antonia este șeful bucătar de la ei din familie. Recent, artista și partenerul ei de viață au participat la Chefi la Cuțite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați cu abilitățile lor culinare excepționale. Iubita lui Alex Velea a venit cu o rețetă indiană gustoasă, care i-a lăsat paf pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu.

„Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(…) Eu, recunosc, a gătit ea mai mult decât mine, dar o să vorbesc eu mai mult pentru a-mi masca nesiguranța (râde)”, a glumit Alex Velea la Chefi la Cuțite.

Alex Velea o consideră pe Maya, fetița Antoniei din prima căsnicie, fiica lui

Povestea lor de dragoste a început în anul 2012, când ambii și-au regăsit dragostea, după ce au ieșit din relații toxice. Antonia se despărțea de Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale Maya, iar Alex Velea tocmai semnase divorțul de fosta lui aesoție. Deși au ținut relația secretă la început, cei doi au trecut peste toate impedimentele și au ajuns să trăiască o relație ca în povești.

Alex Velea este tatăl ideal, își iubește și răsfață băieții și nu doar atât. Artistul se înțelege foarte bine cu Maya, fetița Antoniei din primul mariaj, pe care o îndrăgește foarte mult și o consideră fiica lui:

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, pe cineva cu care să împărtășim dragostea. Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și am trecut peste toate obstacolele. Suntem împreună de opt ani și eu zic că avem trei copii, chiar dacă Maya este din prima ei căsătorie. Sunt un om împlinit și fericit.”, a declarat Alex Velea la Chefi la Cuțite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI