Alex Velea a dat cărțile pe față. Tot adevărul despre ‘mâncătoria’ din muzică. Cine îi pune bețe în roate? VIDEO

Alex Velea a dat cărțile pe față. Tot adevărul despre ‘mâncătoria’ din muzică. Cine îi pune bețe în roate? VIDEO
Alex Velea a dat cărțile pe față. Părerea sa despre industria muzicală

Alex Velea a fost invitat special în podcastul ”Până la Zaț”, unde a vorbit despre Zanni la Survivor, ce nu îi place la presă, câtă mâncătorie există în muzica românească, nunta cu Antonia și planul de a-i lansa pe fiii lui în muzică, ce este deja pe roate.

Alex Velea, despre ”mâncătoria” din muzică: „M-am certat cu multă lume perioada asta”

Discuția dintre Velea și vlogger a pornit de la ”Survivor”. Artistul l-a descris în continuare pe amicul său, Zanni, Faimos în cadrul show-ului de supraviețuire, ca fiind un luptător, dar a declarat că încrâncenarea pe care o manifestă în fața unor colegi l-a dezamăgit.

Uimire i-au adus și contrele pe care le-a avut cu Jador și Cătălin Moroșanu. Mai mult, a dezvăluit că Zanni și Jador aveau în plan să scoată și o piesă împreună și că, înainte de plecarea în Republica Dominicană, legăturile dintre ei erau strânse. La studio se distrau și râdeau împreună, însă foamea i-a dezumanizat, e de părere Velea.

Reproșurile pe care i le aduce lui Zanni

„Îmi place Zanni aici, doar că mi se pare că uneori e prea sincer. Și-a luat haina de justițiar. Noi îl iubim foarte mult și îl apreciem. Omul a crescut foarte greu. Normal că nu suntem de acord cu modul în care s-a exprimat, dar ținem cu el. Eu am fost dezamăgit de unele clinciuri. Astea cu Moroșanu, de exemplu, sau cu Jador.

La studio ne-am distrat mult împreună. Ei urmau să scoată și o piesă. Cu siguranță foamea, mediu i-a dezumanizat atât de rău. Fiecare vrea să câștige. El e setat oricum, vrea să-și ia casă, a zis din prima”, a povestit cântărețul despre Zanni.

Industria muzicală e înșelătoare: „Toți vor ceva de la tine. Te ajută, dar vor ceva”

În ceea ce privește conflictele din muzică, el a spus:

„Cum în politică se spune că acolo sunt mulți, eu cred că cei mai nebuni sunt în artă, în industria asta muzicală. Au combinat muzica cu teatrul. Suntem niște bârfitori, toți, ne place bârfa. Susținerea nu e reală niciodată, are în spate mereu o altfel de dorință.

Toți vor ceva; te ajută, dar vor ceva. Toți sunt pragmatici în industrie. Ne batem pe o pâine foarte, foarte mică în perioada asta. S-au făcut și dubioșenii cu indemnizația asta, oamenii au înnebunit. Mă gândesc că pandemia ne-a dezumanizat. M-am certat cu multă lume în perioada asta. Am fost nevoit să renunț și la false prietenii. Acum e aerul curat”, a mărturisit Alex Velea în cadrul podcastului Până la zaț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI