Antonia și Randi și-au aruncat săgeți dure. De la ce a pornit cearta între cei doi

Antonia și Randi și-au aruncat săgeți dure. De la ce a pornit cearta între cei doi
Antonia și Randi își trimis săgeți. Mărul discordiei: trapanelele

Randi a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care critică trapanelele, stil de muzică adus la viață în România de Alex Velea. Antonia a repostat imaginile cu colegul său de breaslă și a comentat pe scurt situația.

Antonia și Randi, război de la trapanele. Cântărețul e ofuscat de când Velea „a dat moda”. „Se mai anunță o pandemie”

Randi a postat în urmă cu aproximativ un an un filmuleț pe platforma TikTok în care își avertiza fanii în privința unei noi pandemii, dar una de muzică de calitate, pe val de atunci încoace fiind stilul muzical conceput de Velea, trapanele, o combinație între manele și trap.

„Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, a spus Randi.

Subiectul a ajuns la urechile Antoniei, care a comentat situația. Cântăreața i-a transmis lui Randi mesajul: „Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…” Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”.

„Trapanele înseamnă o mixtură dintre cele două stiluri, trap cu manele. Doar că muzica noastră implică mai multe stiluri. Avem și reggaeton, dancehall. Noi oricum din zona aia (n.r pop) venim și ăsta e un plus. Doar că facem totul în felul nostru. Dacă am fi făcut manele ca toată lumea, nu mai avea rost. Piesele noastre de dragoste sunt zise un pic altfel. Așa credem noi, acum sperăm că și publicul zice același lucru”, a declarat Alex Velea într-un interviu pentru Vice.

Cum a simțit reacția publicului după ce a ieșit cu trapanele?

„Eram într-o tabără de creație la Borșa, unde în același timp avea loc și un concurs. Am avut mai multe provocări de făcut, iar echipa noastră de producție a fost contra altor două, ale lui Adda și Vanotek. Una dintre sarcini era să facem o manea într-o oră. Apăruse și Macanache pe acolo: „Eu știu că faceți numai nebunii de-alea blanao, dar..” (Râde) Nu era în filmul ăla, dar e tovarășul nostru.

Oricum, noi toți suntem cu manelele. Suntem veniți de la periferie și am crescut cu manelele. La mine se auzeau în casă și le ascultam de unul singur, că-mi plăceau. Și cu rap, trap, snap și toate astea”, a mai spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI