Antonia o ia pe urmele Loredanei Groza. Cum s-a pozat cântăreața

Antonia o ia pe urmele Loredanei Groza. Cum s-a pozat cântăreața
Antonia o ia pe urmele Loredanei Groza

Toate femeile vor să fie ca ea, toți bărbații vor să fie cu ea. Este una dintre cele mai frumoase artiste din România și reușește mereu să își surprindă fanii cu fotografiile sale din mediul online. Antonia o ia pe urmele Loredanei Groza. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea de a înnebunit toți bărbații.

Antonia o ia pe urmele Loredanei Groza

Superba Antonia și-a înnebunit fanii de pe Instagram cu fotografiile sale incendiare. Bruneta de 31 de ani are un trup perfect, de care este foare mândră, după cum se poate vedea din pozele pe care le tot postează pe rețelele de socializare. La sala de forță, la ședințe foto, împreună cu familia sau din culisele noilor melodii, vedeta împărtășește mereu tot ce face cu milioanele de urmăritori din mediul online.

Te uiți la ea și nu îți vine să crezi că a născut trei copii. În timp ce alte femei nu pun atât de mult accent pe felul în care arată, după ce au devenit mame, Antonia este una dintre excepțiile care sparg barierele. Iubita lui Alex Velea arată mai bine ca niciodată, lucrându-și trupul sculptat de zeiță la sala de forță, ori de câte ori are timp liber, iar rezultatele se văd. Antonia a luat-o pe urmele Loredanei Groza, înnebunindu-și fanii cu fotografiile în care apare cu bustul generos la vedere.

Cine este tatăl Antoniei și cu ce se ocupă Mihail Iacobescu

Superba Antonia este o femeie puternică și independentă, pe care viața a învățat-o, încă din fragedă pruncie, că trebuie să fii pe picioarele tale și să nu depinzi de nimeni. Deși artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, Antonia a fost crescută de tatăl ei vitreg, Mihail Iacobescu, soțul mamei sale, cu care mereu s-a înțeles foarte bine. Bărbatul de meserie acrobat i-a dat toată dragostea părintească de care solista a avut nevoie:

„Nu a fost un copil care când îi spui nu am bani, nu pot să-ți cumpăr asta, să înceapă să se tăvălească pe jos. Îi spuneam: Uite, nu are tati și la salariu o să-ți ia!. Spunea înapoi: Bine, mami, bine, tati! Până la vârsta de 12-13 ani, dacă o duceam la școală mă pupa, pa tati și ne vedeam după. Apoi zicea, tati, nu te mai pup, că mă văd colegii”, povestea Mihail Iacobescu, acum ceva timp.

„De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni; asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata”, a declara Denise Iacobescu, mama Antoniei, într-un interviu pentru Antena Stars.