Cine e tatăl Antoniei, de fapt. Cu ce se ocupa Mihail Iacobescu

Cine e tatăl Antoniei, de fapt. Cu ce se ocupa Mihail Iacobescu
Detalii despre Mihail Iacobescu, tatăl Antoniei

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai puternice. Viața a pus-o greu la încercăre. Printre primele momente de acest gen se numără separarea părinților săi, pe când era doar un bebeluș. Mama ei, Denise, s-a recăsătorit cu Mihail Iacobescu și, pe când cântăreața avea doar cinci ani, au plecat cu toții în SUA. Pe tatăl ei natural nu l-a cunoscut nici până în ziua de azi.

Drama cu care a crescut Antonia. Cine este tatăl ei, Mihail Iacobescu, și cu ce se ocupa?

„De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni; asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata”, declara Denise, mama Antoniei, într-un interviu pentru Antena Stars.

Aceasta este cunoscută, de asemenea, în România, dar despre tatăl vedetei se cunosc puține amănunte. Nu mulți știu drama cu care a crescut Antonia. Artista nu l-a cunoscut niciodată pe bărbat și rar vorbește despre el. Nici ea, nici Denise Iacobescu. „Nu, nu mai avem nicio legătură. Așa sunt eu în general, nu numai cu el. Când am terminat cu cineva, am încheiat un capitol, chit că îmi sunt amici sau amice, l-am încheiat, gata. Regrete nu am”, a declarat mama artistei în emisiunea lui Mihai Morar.

Cântăreața a crescut alături de mama și tatăl ei adoptiv, Mihail. Ei i-au oferit toată iubirea de care avea nevoie. „Eram apropiată de ambii. Aveam perioade când eram mai mult cu tata, când nu mă lăsa mama să fac ceva, apoi cu mama, pentru că devenisem și eu domnișoară”, spunea Antonia la Europa FM.

Bărbatul a fost acrobat 

„Nu a fost un copil care când îi spui nu am bani, nu pot să-ți cumpăr asta, să înceapă să se tăvălească pe jos. Îi spuneam: Uite, nu are tati și la salariu o să-ți ia!. Spunea înapoi: Bine, mami, bine, tati! Până la vârsta de 12-13 ani, dacă o duceam la școală mă pupa, pa tati și ne vedeam după. Apoi zicea, tati, nu te mai pup, că mă văd colegii”, povestea Mihail Iacobescu.

  • Bărbatul a lucrat o lungă perioadă de timp la Circul de Stat, iar la patru ani distanță, la vârsta de 23 de ani, a decis să plece în America, atunci făcând parte dintr-o trupă de acrobați.
  • El și Denise s-au căsătorit în anul 1991. În 2004 s-au despărțit, iar în 2005 au semnat actele de divorț.