Pericolul neștiut pentru Antonia. Poate fi dureros pentru soția lui Alex Velea: ce riscă acum

Pericolul neștiut pentru Antonia. Poate fi dureros pentru soția lui Alex Velea: ce riscă acum
Antonia, riscurile unei sarcini noi

Zvonurile care au apărut în ultima perioadă sunt că Antonia ar fi din nou însărcinată. Aceste zvonuri au fost alimentate, evident de postările cu subînțeles ale ei, dar mai ales ale iubitului ei, Alex Velea.

Pericolul neștiut pentru Antonia

Iar acestea s-au amplificat și mai mult odată cu imaginile paparazzi din ultimele zile, în care artista era îmbrăcată într-o salopetă mulată și avea o burtică ceva mai proeminentă.

Aceasta ar fi a patra sarcină a Antoniei, după ce în anul 2010 a născut primul ei copil, o fetiță pe nume Maya, al cărei tată este Vincenzo Castellano, apoi au urmat Dominic, în 2014 și Akim, în 2016, cu actualul ei partener de viață, Alex Velea. Astfel că toate cele trei nașteri ale Antoniei au fost urmate de o naștere prin cezariană. De altfel, la cea de-a treia sa operație, cea din 2016, Antonia chiar spunea că medicii i-au spus că ar trebui să fie și ultima naștere deoarece riscurile încă uneia ar fi prea mari.

“Ne-am dorit foarte mult sa mai facem un copil, eu aș mai fi făcut încă unul, dar nu mai am voie. E a treia cezariana și nu îmi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiti că s-a întâmplat așa cum am planificat”, afirma Antonia în 2016, înainte de a-l naşte pe Akim.

De asemenea, și specialiştii susţin că orice nouă operaţie după cea de-a treia cezariană este periculoasă pentru corpul mamei. ”În mod normal, una sau două operaţii de cezariană nu prezintă niciun risc semnificativ pentru mamă sau pentru copil. Dar odată ce femeile încep să aibă trei sau mai multe cezariene, apare un risc semnificativ pentru complicaţii.”, a spus dr. Marra Francis pentru parents.com.

Antonia, declarații incendiare despre prima noapte de amor

Menținăm că o vedetă care a recunoscut că a riscat şi are la activ patru naşteri, toate prin cezariană, este Victoria Beckham.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar aparent este nedespărțită de Alex Velea. De altfel, cântăreața este fericită și crede că a găsit în el bărbatul perfect, dar în viața Antoniei nu au mers toate lucrurile așa cum merg acum, în relația cu artistul. Deși despre Alex Velea vorbește extrem de frumos atunci când vine vorba de ceea ce se întâmplă în intimitatea lor, nu la fel poate spune și despre prima ei noapte de dragoste. Într-un interviu incendiar, Antonia a mărturisit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 16 ani, cu băiatul cu care fusese vreme de patru ani, în perioada liceului, însă a mărturisit că experiența nu a fost pe placul ei.

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok”, a declarat Antonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI